Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• G
    GoranMak одговори на темата Plaisio.
    Вкупен ВАТ на производот беше скоро 190е. Плаисио рекоа 168е може макс да вратиме. Вратени 166е. Мала грешка имам погоре, од цената на...
  • Ron26
    Ron26 реагираше на мислењето на gdamjan во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    на амазон го имаше еднаш опција од околу 75$ + 25$ shipping, трошоци. Само гледам ја тргнале македонија од тогаш.
  • kirev
    Да не треба молба со таксена марка да ти поднесеме? (или само коментираш за да можеш да огласуваш... не можам да го објаснам поинаку...
  • gdamjan
    gdamjan одговори на темата Temu.
    на амазон го имаше еднаш опција од околу 75$ + 25$ shipping, трошоци. Само гледам ја тргнале македонија од тогаш.
  • gdamjan
    Од пред некој ден почна на A1 да ми се појавува 5G на Pixel 7a. Изгледа конечно се здоговориле со Google. пс. интересно дека не ми е...
    • 1785672691625.png
    • 1785673077621.jpg
  • D
    Aман, до каде ја дотеравте. Од Како не краде ЕВН, а тоа е фантазмогорија, стигнавте до судии и адвокати, колку треба да се плати. Сите и...
  • D
    Dile223 одговори на темата Проблем со PC.
    Проблемот е во тебе. Не се купува половен PC, тој е најскап.
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата Проблем со PC.
    напраена е таа да се соочи со овие предизвици, компјутерот може и преку интернет кабелот да ти изгори ако користиш бакар. Едино климата...
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата Проблем со PC.
    проблем со струјата имаш ваљда. Јас искрено кога има невреме или кога снемува струја ја гасам машината од штекер, за кога ќе дојде да не...
  • Y
    Дали може некој да сподели искуство со повлекување на поголеми суми на пари. Дали има нешто необично што треба да се прави ? Пр: Сум...
  • acikaaa
    acikaaa реагираше на мислењето на gokica во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ти беше кај нив? Изгледа овој период има недостаток на доставувачи.
  • acikaaa
    acikaaa реагираше на мислењето на TexasUS во темата Plaisio со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Може подетално инфо што која и како е процедурата сега? Верувам на сите би ни се нашло.
  • acikaaa
    acikaaa реагираше на мислењето на kirev во темата Torrent Invites Giveaway со ми се допаѓа ми се допаѓа.
  • Pane24
    Pane24 додаде нов оглас: Se prodava pc : Ryzen 3100, 5600xt 6gb, 16gb ram, 500gb ssd, 750w psu. - 16.000 ден. Видете го целиот оглас...
  • Pane24
    Se prodava desktop pc so slednive spec: MB Asrock B450 pro K4 ( nema IO shield ) CPU Ryzen 3100 4 jadren so 8 virtuelni jadra RAM...
    • viber_image_2026-08-01_22-44-52-888.jpg
    • viber_image_2026-08-01_22-44-52-946.jpg

ИТ маркет

На врв Дно