Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• acikaaa
    acikaaa реагираше на мислењето на kirev во темата Telekom VoLTE what the F.... со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Не знам дали е поврзано - на еден од телефоните имам а на другиот немам VoLTE. SIM картицата кога ја префрлам МОРАМ да исклучам VoLTE...
  • TexasUS
    TexasUS одговори на темата Telekom VoLTE what the F.....
    Точно, ама мислам дека не е до тоа бидејќи како што кажа со А1 му работи... И ја имам iPhone од америка ми е земен па никаков проблем...
  • И
    Избришан член 45248 одговори на темата Windows 11.
    AMD Auto Update?
  • TexasUS
    TexasUS реагираше на мислењето на yasho во темата Telekom VoLTE what the F.... со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    VoLTE, VoNR, 5GSA и слични функционалности Самсунг (исто како и Епл и Гугл, за разлика од кинезите)... ги држи заклучени / мора да ги...
  • kirev
    kirev одговори на темата Telekom VoLTE what the F.....
    Не знам дали е поврзано - на еден од телефоните имам а на другиот немам VoLTE. SIM картицата кога ја префрлам МОРАМ да исклучам VoLTE...
  • JamesKirk
    Жуто комбе муабети почнаа :-)
  • Ragnar
    Жуто комбе муабети почнаа :-)
  • JamesKirk
    Де бре многу озбилно ја сфати работава ахахахахаах btw Што имаш против новите Жолти комбиња од пошта? Добро е што воопшто се подновија...
  • TexasUS
    TexasUS одговори на темата Telekom VoLTE what the F.....
    Значи вака луѓе да се разбереме неколку ствари. На Самсунг е многу убаво прикажано имаш 2 различни икони горе едната е исполнета другата...
  • JamesKirk
    JamesKirk одговори на темата Еко Логистик (ELS).
    Ова е потврда за платено ДДВ на пратка (пратката ја добив пред месец и кусур). Ме зачуди пораката ама не сум бил само јас Што им текнало...
    • Screenshot 2026-07-02 161609.jpg
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на Enquito во темата Еко Логистик (ELS) со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Интересно, од ЕЛС ми пратија порака дека се платени средства за пратка од Алиекспрес што ја очекувам. Почитуван/а. Во прилог ви...
  • TexasUS
    TexasUS реагираше на мислењето на Stru4nak во темата Т-Home оптика со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Одприлика можеби по 2 години некаде :)
  • Stru4nak
    Stru4nak одговори на темата Telekom VoLTE what the F.....
    Јас имам S24 Ultra на телеком и не јавува volte samo 5G си стои и кога се јавувам има пак интернет кога обавувам повик еве и speed test...
    • SoPovik.jpg
    • BezPovik.jpg
  • Stru4nak
    Stru4nak одговори на темата Т-Home оптика.
    Одприлика можеби по 2 години некаде :)
  • G
    Gjoleee одговори на темата Telekom VoLTE what the F.....
    Ja vidov taa lista da telekom da .. ama malku outdated izgleda. Na A1 si raboti 100% i kaj mene, samo telekom si ima problem. Cuvaj...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно