Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

YouTube Premium

imortel

hello world
18 февруари 2012
197
312
Скопје
со мастер или со виза плаќаш? и од која банка ти е картицата? :)
Visa НЛБ
Ама проблемот е тоа што не можам повеќе ништо да купувам со неа од PlayStore, бидејќи не е од Турциј.
Но не ми прави проблем за тековни предплати што ги користам за Youtube и Flightradar 24, но доколку се обидам да купам нешто од некоја апликација или игра ме одбива.

toshex

the fool
18 септември 2013
6.606
8.250
Мелмак
Мене вчера ми наплати аргентинско -699.00 ARS или -111.24 MKD наши. Значи поевтино отколку пред поскапувањето... страшна е инфлацијата во Аргентина.

ЕДИТ: океј 699 било ко до сега, од Декември ќе поскапи. Сум се помешал.

imortel

hello world
18 февруари 2012
197
312
Скопје
@imortel
Ова е само за следење на комерцијални летови и ништо друго?
Да да, е сега имаш подетални информации ако ти значат и за нив мораш да се предплатиш некој си 200 денари годишно.

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
Зошто да и платам? Не е тоа сметка за вода и струја па да плаќам месечно задолжително.....Ако пропадне..пропадне..големо чудо..На rumble ќе се селеме...И онака на јутуб цензура еден куп има...зошто да и дадам пари???
А и јутубери милионски суми заработуват и од реклами и од patreon сервиси и од разни приватни спонзорства...Не се за жалење...

JonnyDark

Баниран/a
10 јуни 2022
532
365
Не си ги давам својте пари на американски фирми..Зошто да ги давам парите? Што нудат? Не постое ама баш ниту еден јутубер што активно го работе тоа и има 100к субскрајбери а да не заработува добро од јутуб. Не постое такво нешто...Дури и нашите јутубери што активно работат со тоа добро заработуват...Дури и тие што го работат ова парт-тајм со малку субскрајбери прават пари од јутуб...

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.838
34.030
roka.mk
Тогаш напушти ја дискусијата, оваа тема за оние што сакаат да платат.
Не си ги давам својте пари на американски фирми..Зошто да ги давам парите? Што нудат? Не постое ама баш ниту еден јутубер што активно го работе тоа и има 100к субскрајбери а да не заработува добро од јутуб. Не постое такво нешто...Дури и нашите јутубери што активно работат со тоа добро заработуват...Дури и тие што го работат ова парт-тајм со малку субскрајбери прават пари од јутуб...

olivercho

hello world
17 март 2023
64
29
Мене вчера ми наплати аргентинско -699.00 ARS или -111.24 MKD наши. Значи поевтино отколку пред поскапувањето... страшна е инфлацијата во Аргентина.

ЕДИТ: океј 699 било ко до сега, од Декември ќе поскапи. Сум се помешал.
i ja sum na istovo. Kolku ke bide kaj da vidam? Za premium family specificno

krema

OG
24 јуни 2009
15.749
15.841
youtu.be
Треба да ти стигне меил со известување за промена на цена, отприлика дупло ќе биде.

389mk

hello world
16 јануари 2020
284
321
Јас плаќам за да на децата да не им излегуваат реклами дури гледаат цртани и да кликаат на вируси и спамови, и да активираат некој премиум сервис што ќе ме кошта барем тридупло повеќе дури да го откријам.
И второ за youtube music, ако не слушам музика што ја сакам со одличен квалитетен битрејт, не радио, дури возам, пешачам, вежбам, и делумно дури работам, ќе бидам во многу полоша ментална состојба што ќе ме кошта исто така многукратно повеќе од овие 225 денари месечно.

GoranMak

hello world
13 февруари 2020
259
246
Новата аргентинска влада објави дека ќе ја намали вредноста на националната валута пезос за повеќе од 50% во однос на американскиот долар. Тоа е дел од економската шок-терапија, за која новиот претседател Хавиер Милеј нагласи дека е неопходна за да се излезе од најголемата економска криза во последните децении.

Гугл ќе треба пак да ги поскапи пакетите :D

nikolarjk91

hello world
4 март 2018
86
62
Бидејќи веќе е тешко да се направи subscribe со аргетинска или турска цена, Украина е полесен начин за да имаш поевтин subscription, направив нов gmail account и од тој направив subscription за family plan, потоа пратив покани до 5 пријатели од кои 3 беа прифатени (имаше од мк и од други држави). Но денес accountot со кој направив subscription mi направија disable:
It looks like this account was created or used with multiple other accounts to violate Google’s policies. The account might have been created by a computer program or bot.
This account became unavailable on Jan 17, 2024. Starting on Dec 12, 2024, this account will be considered for deletion.
If you think your account was disabled by mistake, submit an appeal as soon as possible.

Некој слично искуство? Дали можеби е тоа што направив повеќе акаунти тој ден и со нив тестирав пробував и треба да направам subscription со постар акаунт, или можеби тоа што преку впн направив претплата до Украина па што праќав invites за family members што не се од ист household или се во едно..

Ron26

poweruser
4 мај 2019
2.336
2.755
приметивте како јутуб лагираше последниве денови? Хоштаплерите направиле ЦПУ-то да се оптеретува кога гледаш видеа со адблок. Па вчера ми дојде нов апдејт за хромот и се среди.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно