со мастер или со виза плаќаш? и од која банка ти е картицата?
Visa НЛБсо мастер или со виза плаќаш? и од која банка ти е картицата?![]()
Што купуваш од овде?Flightradar 24
Предплата годишна за апликацијата.Што купуваш од овде?
Да да, е сега имаш подетални информации ако ти значат и за нив мораш да се предплатиш некој си 200 денари годишно.@imortel
Ова е само за следење на комерцијални летови и ништо друго?
Ауууу, Џони бе, оти така бе?
Зошто да и платам? Не е тоа сметка за вода и струја па да плаќам месечно задолжително.....Ако пропадне..пропадне..големо чудо..На rumble ќе се селеме...И онака на јутуб цензура еден куп има...зошто да и дадам пари???З`ш бе Џони?
Не си ги давам својте пари на американски фирми..Зошто да ги давам парите? Што нудат? Не постое ама баш ниту еден јутубер што активно го работе тоа и има 100к субскрајбери а да не заработува добро од јутуб. Не постое такво нешто...Дури и нашите јутубери што активно работат со тоа добро заработуват...Дури и тие што го работат ова парт-тајм со малку субскрајбери прават пари од јутуб...
i ja sum na istovo. Kolku ke bide kaj da vidam? Za premium family specificnoМене вчера ми наплати аргентинско -699.00 ARS или -111.24 MKD наши. Значи поевтино отколку пред поскапувањето... страшна е инфлацијата во Аргентина.
ЕДИТ: океј 699 било ко до сега, од Декември ќе поскапи. Сум се помешал.
Јас плаќам за да на децата да не им излегуваат реклами дури гледаат цртани и да кликаат на вируси и спамови, и да активираат некој премиум сервис што ќе ме кошта барем тридупло повеќе дури да го откријам.Не си ги давам својте пари на американски фирми..Зошто да ги давам парите? Што нудат? Не постое ама баш ниту еден јутубер што активно го работе тоа и има 100к субскрајбери а да не заработува добро од јутуб. Не постое такво нешто...Дури и нашите јутубери што активно работат со тоа добро заработуват...Дури и тие што го работат ова парт-тајм со малку субскрајбери прават пари од јутуб...
5,70$ пишува дека ќе биде.Треба да ти стигне меил со известување за промена на цена, отприлика дупло ќе биде.