Штотуку ти напишав за моето скорешно искуство, ако не ми веруваш истото можам да го направам и пред тебе, да видиш со свои очи дека е така како што ти кажувам. За какво убедување зборуваш, тотално е бесцелно во право си.Многу напиша но апсолутно ништо ново не кажа. Си врти плочата во круг. Ајде доста се убедуваме, бесцелно е.
Без Руфус? Или користиш старо инсталационо ИСО? Пошто со релативно поновиве од пред едно 6 месеци и нешто не а така лесно локален акаунт. Т.е. не може ич.Се рестартира два пати, креирам локален кориснички акаунт без да гасам интернет, без да пуштам терминали, ставам пасворд,
Не, најнова верзија на Руфус и најново ИСОБез Руфус? Или користиш старо инсталационо ИСО? Пошто со релативно поновиве од пред едно 6 месеци и нешто не а така лесно локален акаунт. Т.е. не може ич.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ноуп, секогаш симнувам најнови верзии, 25 Април сум ги симнувал.Постаро е ИСОто 100%
Би требало да ги обновуваат кога има некој поголем апдејт. Овој последниов ИСО имаше _v2 во името на фајлот, не ме интересира до толку за да барам зоштоГи обновуваат ИСО имиџите или секогаш е истиот првиот поставен? Мислам дека не прават update
Имаш ISO на massgrave, ги апдејтираат секој месец. Од таму користам веќе некое време. Нема измени, нема ништо на самото ISO.Ги обновуваат ИСО имиџите или секогаш е истиот првиот поставен? Мислам дека не прават update
Има update, моето последно исо е 7,2гбБи требало да ги обновуваат кога има некој поголем апдејт. Овој последниов ИСО имаше _v2 во името на фајлот, не ме интересира до толку за да барам зоштоне сум расположен некако
![]()
Првиот линк ти е директно од изворот, само треба да му залепиш iso екстензија кога ќе заврши со преземање.Симнувајте директно од М$, не дека нема доверливи извори како масгравел ама зошто кога има директно од изворот.
Во ред. Истото можеш да го направиш и директно од Микро$офт - со задршка дека има малку играње со линковите и некогаш ги менуваат. massgrave/massgravel се добра алтернатива. Со мала задршка дека шансите некогаш да бидат компромитирани, не се непостоечки.Првиот линк ти е директно од изворот, само треба да му залепиш iso екстензија кога ќе заврши со преземање.
![]()
Ја симнав на 12.05.2026 год, без акаунт и интернет за едно 10-12 минути инсталацијаНе, најнова верзија на Руфус и најново ИСО
Погледнете го атачментот 161435
Мислењето е автоматски споено:
Ноуп, секогаш симнувам најнови верзии, 25 Април сум ги симнувал.
Тоа е тоаЈа симнав на 12.05.2026 год, без акаунт и интернет за едно 10-12 минути инсталација
RAM SO DIMM DDR5 16GB 5600Mhz CL40 HYNIX HMCG78AGBSA092N
15.480,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
WALIKING PAD XIAOMI KINGSMITH X21
48.990,00 ден