Чекај, до толку е работава, дури ни офлајн не можи да се купи?Веќе два -три дена сајтот е паднат а во салон ми рекоа дека не може да ми продадат зашто системот не работи.
Заебана работа е да си згрозен особено понашањето на другите да влијае на тебе хаха кој цар сиТолку багра немам видено собрано на едно место. Посебно денеска во салонот во Прилеп, имаше бацина од Скопје демек го поправаат системот , абе баце до баце. Да ги бираа со посебни потреби немаше онакви да ги најдат.
Чекаш 5 минути да се појави некој да те услужи. Идеш на каса и ти вика еден од бацината , абе хакнати бевме абе воа она три дена не хакираат - онака возбудено, а останатите се размафтуваат со раце ко каубојци. Да не заборавам , лајчето од кафето вмуце пикнато.
Сум се згрозил кои орангутани ги сретнав денес,браос.
ќе му пребаев два-три пута ќе се оправи,Ново искуство, другар пред некоја година купи SSD запаковано и му седеше во фиока неотворено. Пред некој ден реши да го клај и да го користи, спушта CS2 и имаше проблеми при играње(кога пукаш со пушките немаше звук, гличнати мапи) за подоцна со програмче да дознај дека на SSDто биле запишани 13TB...
Во продавница му објаснил и морале да го пуштат на сервис
Ново искуство, другар пред некоја година купи SSD запаковано и му седеше во фиока неотворено. Пред некој ден реши да го клај и да го користи, спушта CS2 и имаше проблеми при играње(кога пукаш со пушките немаше звук, гличнати мапи) за подоцна со програмче да дознај дека на SSDто биле запишани 13TB...
Па ваљда кога ќе купуваш нешто запаковано од продавница очекуваш да е ново а не користено, во најмала рака дефектно. Дамбетер од Африка сме со овие зделки.Сигурно другар ти не помисли дека ке му дадат ново одма, или?
Се случува да се погоди неисправен уред, ама секогаш треба да биде нов ако е рекламиран и купен како нов производ.Па ваљда кога ќе купуваш нешто запаковано од продавница очекуваш да е ново а не користено, во најмала рака дефектно. Дамбетер од Африка сме со овие зделки.
Чим видел за запишани 13 TB, требало да види и Power On Hours. Ако биле повеќе од времето што му било активно SSD-то, тогаш дефинитивно добил користено... Како и да е тешко ќе се докаже бидејќи година дена поминало од купувањето. Да го купиш денес и одма го користиш и утврдиш дека има X Power On Hours, тогаш е многу појак аргумент.Ново искуство, другар пред некоја година купи SSD запаковано и му седеше во фиока неотворено. Пред некој ден реши да го клај и да го користи, спушта CS2 и имаше проблеми при играње(кога пукаш со пушките немаше звук, гличнати мапи) за подоцна со програмче да дознај дека на SSDто биле запишани 13TB...
Па ваљда кога ќе купуваш нешто запаковано од продавница очекуваш да е ново а не користено, во најмала рака дефектно. Дамбетер од Африка сме со овие зделки.
Може да се купи у продавница или јок ?Чекај, до толку е работава, дури ни офлајн не можи да се купи?
Значи, не е само web сајтот паднат, поголема мака имаат...
Па не знам Кристијана, и јас истото се прашував.Може да се купи у продавница или јок ?
Пиши ако сакаш да не одам и јас фала тиПа не знам Кристијана, и јас истото се прашував.
Сајтот сеуште им е во некоја форма на офлајн (не функционира), па не сум сигурен.
Утре ако имам време ќе прашам директно во продавница, успат ми е ГТЦ, а таму имаат два дуќани овие овие од сетек, па ќе видиме.
Прашав денес во двата дуќани во ГТЦ, рекоа дека може да се купува и да се плати со картичка.Пиши ако сакаш да не одам и јас фала ти
Лошо, лошо...Љетише, 2 купа... наши лични податоци од сетекО на даркнет, како што прочитав има и многу скенирани лични карти.
Имаа обид, имаа и авто плац Скопје. Незнам дали уште шиткаат.
тие продавница не знаеја да водат авто плац ке водат ке им ги хакираат системите во колите.Имаа обид, имаа и авто плац Скопје. Незнам дали уште шиткаат.
Во нексио ги имаш тиеКои фирми на вентилатори ги имаа во Сетек, донасаат од Арктик ?
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден