Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Убавина за сите - слатки ритуали, Мислење?

kirev

senior
31 мај 2010
9.059
7.733
Имаше една ситуација со тачпадот зезаше на една членка, ама изгледа никој не памти... Дали беше заради крема или така нешто беше

dee_jay

read-only
18 јануари 2012
21
50
Ако ти се таргет и машката популација за сајтот, а не гледам зошто не би била, обавезно во раздели ги содржините во мени. Пример ЗА НЕА, ЗА НЕГО.
За да јас како машко нема потреба да лутам или скролам додека да најдам рецензија за машки парфем на пример.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ubavina za site

read-only
2 март 2018
8
11
Не замараш ич. Нешто у креми да не се разбираш?
Претпоставувам дека со објавување на овој линк, ќе ги прекршам сите можни правила на форумов, но бидејќи се работи за машка нега, односно факти за вашата кожа, притоа во тектот не се споменува или рекламира некој конкретен производ, се надевам одговорните на форумот нема да ми замерат.

7 ФАКТИ за машката кожа

Главната поента на текстот е дека машката и женска кожа се разликуваат, затоа бараат различни третмани! И најважното дека треба да престанете да позајмувате креми од вашите најмили! хахахахха

Ако ти се таргет и машката популација за сајтот, а не гледам зошто не би била, обавезно во раздели ги содржините во мени. Пример ЗА НЕА, ЗА НЕГО.
За да јас како машко нема потреба да лутам или скролам додека да најдам рецензија за машки парфем на пример.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Здраво, можеби не примети, но во главното мени во делот на парфеми постои поделба за неа и за него.
Одлична ти е забелешката дека порталот треба да се обраќа и на машката популација. Затоа порталот не изгледа премногу пинк, името е Убавина за сите...

Изменето од модератор:

Alex Phoenix

read-only
31 декември 2020
1
1
Добро е што има и други дежурни овде, така да нема потреба од мојата интервенција.
Како и да е @Ubavina za site доби добро совети од нашите членови.

Него едно директно прашање до Маја.
Која е твојата препорака за изморени очи (некоја маска за очи или слично)? Скоро сите овде имаме ваков хорничен проблем.

Порталот е добар, нормално треба уште да се доработува согласно препораките од погоре.

Za Sjaj vo Ocite, Koristete Kozmetika:

"Heineken" :))
Мислењето е автоматски споено:

Здраво дечки, се надевам дека девојките на форумов нема да ми се налутат.

Јас сум Маја,

Ми треба баш машко мислење за блог порталот што го подигнав, бидејќи ако сајтот поминува кај вас машките, тогаш ќе можам да се надевам на успех.

Блог порталот Убавина за сите – слатки ритуали е место каде што секој ќе може да има современ дијалог за сложеноста на убавината. Ги користам производите за убавина како алатка, обидувајќи да ги претставам што поавтентично, приближувајќи ги до читателите.
Фокусот на сајтот е козметиката. Темите кои се опфатени се: шминка, парфеми, нега на кожата и косата, нокти. Може да прочитате рецензии, тестови и описи на производи, совети и препораки во врска со убавината, одговори на вашите прашања, информации за нови производи на нашиот пазар.
Се надевам дека Ви се допаѓа мојот креативен простор и очекувам реакции од вас за тоа дали ви се допаѓа идејата, изработката, темите...
Добредојдени се сите идеи и добронамерни критики.

Благодарам и се недевам дека со објавувањето на овој пост не прекршив ниедно правило на форумов.
Маја

Super Portal, Lajk IMG_20201231_192349_077.JPG

Последна промена:

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.080
14.180
Само напред со сајтот.

Како дизајн ми е допадлив и лесен.

Само насловите на линковите ми се малку како клик & бејт т.е. како рекламен панел. Некој текст од содржините на насловна страна би додал многу на карактер на сајтот. Или некаква содржина, совет, кој ќе успее да го привлече вниманието на можеби малку поинаков начин.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв