moongose
poweruser
- 19 јули 2013
- 4.376
- 5.510
Не, купоните од тоа тркалото не се исплатливи. Секој ден праќаат купони на апликацијата. Барај ги во пораки, па промоции.Kупони/ваучери од промоцијата со тоа тркалото, кога купуваш пар работи па ти дава купони демек 2-3 илјади ама во делови од по 200-300 ден за мин. нарачки од 800-100 денари? Или и на друг некој начин се добиваат купони?
Кај тие, има 2-3 вида такви. Едни од нив поретко што паѓаат сериозно ја намалуваат цената на случајно одбран производ од корпа и после може да се користат и други актуелни купони. Останатите намалуваат цена на еден или два производи од дадена листа. На листата може да има производи од корпата, но воглавно се слични на оние што се во корпа или претходно гледани.Инаку јас зборував за discount card промоцијата. Најголемите попусти се таму, само не секогаш ги нуди работите што ги имаш во wishlist или што се разгледувани/пребарувани. Па сепак дава и такви.
Вчера еден производ од 2500 реална цена ми го намали на 1500 и потоа го купив со кредит бек од 50%, а го платив со кредит од претходната нарачка. Фактички го платив со нивни пари и сега уште ќе ми враќаат! Која е бизнис логиката зад ова, не ми е јасно. Добро е дур трае.