TexasUS
user
- 25 февруари 2017
- 1.316
- 1.339
Ги глумат Телекабел и А1 или?Се јавив, џабе објаснувам. Викаат дека супер било сѐ
Ги глумат Телекабел и А1 или?Се јавив, џабе објаснувам. Викаат дека супер било сѐ
Ги глумат Телекабел и А1 или?
Да, и кај мене е како што треба сега.Го средија изгледа, сега за сега е во ред кај мене, огромна разлика од оние резултати што ги постирав пред тоа.
Погледнете го атачментот 152133
30-40Ме интересира колку се движи пингот на тхоме на league of legends ?
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Дали може уште некој да го потврди следниов проблем - ако имаш активен gaming booster пакет, кон МК сервери upload си иде full брзина, но кон сите надворешни брзината е capped на максимум 100 Mbps.
МК сервери:
Non MK сервери:
Пријавен е проблемот на највисоко ниво, проверено кај повеќе другари и го имаат истиов проблем, интересна работа е што со техничариве тестиравме со деактивиран booster пакет и тогаш проблемов го нема.
Сега проверив, има пак проблем, повторно е исто како и претходниот пат.Anyone else, проблемов со capped upload се врати.
Со Техниколор ФГА2235 имам проблем во конектиранје принтер со ЊиФи. До пред месец ми принтер работече нормално преку ЊиФи ѕа принтанје од компјутер и од телефон. Е, одеднаш ми прекина соработка. Поробав да го иѕбришам принтер по редовен пат и повторно го инстарирав прво на жица, а кога сакав да го инсталирам за WiFi работа добив одговор како што га прикачив. Во што е проблем не ми е јасно, ке работи и нема да работи.
Јас се огрешив, нема ништо интересно: скен од испринтан скриншот.Сумљиф пост, да не е вирус? Кликна ли некој на педеефот?
Jas nikogaš ne bi se ogrešil i ispratil virus na ovakvi strani. Kolku možam da vidam ima na ovoj sajt mnogu korisni soveti i pomoš za sekogo. Sum prestar da bi se bavil so virusi, ama imam mnogu da učam okolu rabota kako ovaa so printerot.Јас се огрешив, нема ништо интересно: скен од испринтан скриншот.
Треба помош за да ја вклучиш кирилицата? На две места се кликнува и проработува, сега е инсталирана во сите уредиJas nikogaš ne bi se ogrešil i ispratil virus na ovakvi strani. Kolku možam da vidam ima na ovoj sajt mnogu korisni soveti i pomoš za sekogo. Sum prestar da bi se bavil so virusi, ama imam mnogu da učam okolu rabota kako ovaa so printerot.
Imam ušte mnogu primedbi za Telekom, ama verojatno ke najdam post za takvi problemi kako ne možnost za primanje SMS poraki od poedini državni organi , SMS od ostanatite poedinci doagat normalno.
Kako priselenik vo Makedonija, malku mi e poteško da komuniciram vo kirilica, mada ne e neizvodivo, ama avtomatski se slučuva da vo komunikacija počnuvam so latinično pišuvanje, kako vo komunikacija so Slovenija, kade sum roden. Ke se potrudam vo idnina da pripazam i da upotrebuvam pismo koe se upotrebuva na ovoj sajt.Треба помош за да ја вклучиш кирилицата? На две места се кликнува и проработува, сега е инсталирана во сите уреди
Kako priselenik vo Makedonija, malku mi e poteško da komuniciram vo kirilica, mada ne e neizvodivo, ama avtomatski se slučuva da vo komunikacija počnuvam so latinično pišuvanje, kako vo komunikacija so Slovenija, kade sum roden. Ke se potrudam vo idnina da pripazam i da upotrebuvam pismo koe se upotrebuva na ovoj sajt.
Hvala za primedba.
Како доселеник во Македонија, малку ми е тешко да комуницирам со кирилица, иако не е невозможно, но автоматски се случува кога комуницирам, да почнувам со латинично писмо, како во комуникација со Словенија, каде што сум роден. Ке се потрудам во иднина да бидам внимателен и да ја користам писмо koe сe upotrebува на овој сајт.
Благодарам за коментарот.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден