outsider
lurker
Како што видов во ценовникот за 120мм даваат 3 години.дали имаш инфо колку гаранција даваат од нексио за ова ?
Поздрав
Како што видов во ценовникот за 120мм даваат 3 години.дали имаш инфо колку гаранција даваат од нексио за ова ?
Поздрав
nuphy.com
Zaebi, nema kukjiste uste, pa bench it is.. Ke ima koga togash ajde...Од 1070, 6та генерација интел и слично, на конфигурација на профил.
Само уште да го склопам и готово. Фали уште куќиште од сите делови... Ако не се избрукам со кабли, ќе има слика
Fractal torrent ќе ставаш кејс? Каде го пазареше? На дд стор видов дека немаат залиха јас кога склопувавZaebi, nema kukjiste uste, pa bench it is.. Ke ima koga togash ajde...
Напраил билд - избор 10/10 !Zaebi, nema kukjiste uste, pa bench it is.. Ke ima koga togash ajde...
дај бе не се брукај не е смешно веќе ...Напраил билд - избор 10/10 !
И после пушта Вичер и цел кредибилитет му паѓа у вода![]()
Одличен избор -и јас треба такви вентилаторчиња да си земам.Arctic Liquid Freezer II 360 од Нексио, 6700. Кулерчињата по 3-400 денари.
PURE POWER 12M од Нексио? Немаат повеќе. По едно парче нарачуваат.Zaebi, nema kukjiste uste, pa bench it is.. Ke ima koga togash ajde...
Го средив, мада шо рамот моментално ми работи на Stock брзина, не успеав да активирам EXPO пошто ми прај проблеми, а искрено немам време баш периодов да си чачкам во тајминзиОдличен избор -и јас треба такви вентилаторчиња да си земам.
BTW штета го пропуштив стримот - ваљда го оправи ПЦто - ај следниот стрим
Кој беше тој Корун што тролаше јако![]()
Напраил билд - избор 10/10 !
И после пушта Вичер и цел кредибилитет му паѓа у вода![]()
7700x, mozes da vidis na profil tuka shto se imam. Celo kombo 3.200 EUR (primer poracka od CU ke me fateshe okolu 3000-3050) za istive delovi togash koga poracuvav (pred edno 2 meseci) ama imash tuka lokalna garancija i nemash sagi od tipot na Rikimaru shto gi dozivuva so Mozambik.дај бе не се брукај не е смешно веќе ...
ОнТопик: @Ceci0 шо процесор точно е? од сликава само R7 гледам а не гледам модел. колку те фати целово комбо?
Da, mislam deka posledno mu zemav jas, ili pak edinstvenoPURE POWER 12M од Нексио? Немаат повеќе. По едно парче нарачуваат.
Da, go cekam i ja na zaliha da dojdi BILO KADE. Prvo sakav Fractal North... ama pak toa e uste polosho so availability.Fractal torrent ќе ставаш кејс? Каде го пазареше? На дд стор видов дека немаат залиха јас кога склопував
Убаини ! Создравје да си гејмаш !Пане промет графичката, анкоч кулерот, Сетек Процесорот, нексио матичната. . Сето скоцкано во HAF922.
што тастатура е оваа брат?Погледнете го атачментот 123862
Финалниот сетап.
Не е Торент од Фрактал, не се чека 3 месеци за куќиште
Razer Huntsman v2 TKLшто тастатура е оваа брат?
Супер сетап честито.. Масата ти ја правеше некој или купувана е? Доста простор има и мене ми треба една таква.Погледнете го атачментот 123862
Финалниот сетап.
Не е Торент од Фрактал, не се чека 3 месеци за куќиште
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден