Да бе се иам смешаноНе е истиот, тој што го гледаш е на Xiaomi, јес да и тој не е лош.
Да бе се иам смешаноНе е истиот, тој што го гледаш е на Xiaomi, јес да и тој не е лош.
Сакаш да делиме два по пола, т.е. да ми продадеш еден?Mi Router 4A (White) - Два уреди по цена на еден уред за 1.290 денари од Mi Premium Shop
Погледнете го атачментот 113710
Погледнете го атачментот 113709
Да видам дали џуниор има некаков план со него па ќе ти пишам.Сакаш да делиме два по пола, т.е. да ми продадеш еден?
Добар лејоут со правоаголен Ентер, ако не грешам Амерички лејоут АНСИ.Погледнете го атачментот 113904
Keychron K8, HotSwappable, Red Switches од Нексио. Користев слична у канцеларија само 100% size, и ептен ми легна.
Виножито боите секако се само за поуба да е сликата![]()
Со здравје да ја користиш, предобра е. Никако не можев да се навикнам на red switches. Имам пробано две различни, цело време прам bottom out. Brown ми легнаја поубо мене лично.Погледнете го атачментот 113904
Keychron K8, HotSwappable, Red Switches од Нексио. Користев слична у канцеларија само 100% size, и ептен ми легна.
Виножито боите секако се само за поуба да е сликата![]()
И ја почнав со Brown switches, ама кога ја пробав вчера таа со brown - некако не беше тој feeling.Со здравје да ја користиш, предобра е. Никако не можев да се навикнам на red switches. Имам пробано две различни, цело време прам bottom out. Brown ми легнаја поубо мене лично.
Huawei Mate View GT 34" од Анхоч
Ако некој бара евтин 1440p ultrawide со одлична слика го препорачувам.
П.С. игнор на каблеот што виси, испадна дека треба подолг за да не виси вака
Погледнете го атачментот 113853
Готов бев да земам Gateron Brown ама не ме бендисаја, зато зедов MX Cherry Brown. Сакав и HyperX Aqua да пробам ама ги немаја. Ќе видиме, maybe one day ќе се префрлам на reds и јас.И ја почнав со Brown switches, ама кога ја пробав вчера таа со brown - некако не беше тој feeling.
Овие се Gatheron Optical Red, и баш е тоа чувство и звук што ми одговара.
but knowing myself, сигурно за месец дена ќе набавам од сите свичеви и ќе ги ротирам, чисто од радозналост![]()
Од Алиекспрес е, не го чувам линкот. Побарај како leather desk mat, а другиот е како волна од тој ти пратив линк во пп.
Ова се вградува во компјутерот?APC Smart-UPS 1000 - 360eur (Pure sine wave) го земав настаро, некористено воопшто, уште беа оригиналните налепници. Во германија цената е 550-600еур на истиот модел.
Веќе некое време барав поквалитетно УПС. Населбава кај што живеам е ужас, нонстоп струја снемува, а цело време губев некој прогрес, работа и тн.
Изненаден сум каква интеграција има со web интефејсот, неочекувано...
Ова се вградува во компјутерот?
Мониторите се вградуваат во ПЦ? UPS е стандард периферен уред за компјутер... Види на reddit и др странски форуми, не се составува конфигурација без UPS. Само овде кај нас е табу тема. Е јас осетив на моја кожа колку е битно да се има откако ми се корумпира проектот што го работев еден месец. Без врска е мрчењево.
Е пиши ја таа дилерска цена де!
50-55кЕ пиши ја таа дилерска цена де!
Значи едно 52-3 иљади. Ок со здравје гејминг.50-55к
Со здравје. На шо конфигурација ќе го користиш? Квалитетно е куќиштето ама малку загрева со high end компоненти оти предниот панел е затворен. Не се секирај не е прелошо, само сакав да те информирам.
Со здравје. На шо конфигурација ќе го користиш? Квалитетно е куќиштето ама малку загрева со high end компоненти оти предниот панел е затворен. Не се секирај не е прелошо, само сакав да те информирам.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден