И јас сум немал вакви проблеми посебно за камерата/галеријата. Пробај ресет, можда и лајсната ќе се дотераПремногу е фален a52s. Еве јас го земав и не сум баш најзадоволен. Прво и основно, како телефон не го бива, гласот на соговорникот е како од дупка да ми зборува, а тој повеќе ја слуша чешмата што тече кај мене отколку мене што ме слуша. Камерата е тиква, 5-10 пати треба да мавнам back за да излезе, и кога ќе излезе, 2-3 секунди нема икони ниту navigation bar. Има големи тешкотии да се ориентира дали е камерата во landscape или portrait mode, често мислам дека сум во еден, а сликата излегува во друг мод. Му треба 3-4 секунди да ја појави процесираната слика во галерија. Лајсната од лева страна одлепена и клапа уште од кутија кога го извадив. Денес сам се отклучил во џеб и остварува повици и клика милион работи. Овие глупости ги немаше на s9+. Така да овие хајпани рецензии да си ги фрлите во вода, како бил најдобар бла бла, прилично сум уверен во спротивното.
Лајснава не примети у продавница? Па и да не е у продавница, се враќаш после саат, два и што сервис?
Гарант од операториве го зема они се толку тупаџии.
Премногу е фален a52s. Еве јас го земав и не сум баш најзадоволен. Прво и основно, како телефон не го бива, гласот на соговорникот е како од дупка да ми зборува, а тој повеќе ја слуша чешмата што тече кај мене отколку мене што ме слуша. Камерата е тиква, 5-10 пати треба да мавнам back за да излезе, и кога ќе излезе, 2-3 секунди нема икони ниту navigation bar. Има големи тешкотии да се ориентира дали е камерата во landscape или portrait mode, често мислам дека сум во еден, а сликата излегува во друг мод. Му треба 3-4 секунди да ја појави процесираната слика во галерија. Лајсната од лева страна одлепена и клапа уште од кутија кога го извадив. Денес сам се отклучил во џеб и остварува повици и клика милион работи. Овие глупости ги немаше на s9+. Така да овие хајпани рецензии да си ги фрлите во вода, како бил најдобар бла бла, прилично сум уверен во спротивното.
Добар е дизајнов. Напреден ептен. Штета што хуавеи отпаднаа од игра. Ќе имаше Самсунг опасна конкуренцијаS22 Ultra ќе го има еден од најубавите дизајни кај смартфоните во последно време.
Конечно телефон без толкава грба од позади.
Се надевам ова ќе премине во тренд кој ќе го следат и другите производители.
![]()
Стандард самуснг муабет. Камера се пали со лаг, шатер со лаг, сецка анимацијата, сецка зумирањето...Тоа со камерата и чекањето после сликање на сите модели го има од Самсунг. Ако сакаш пократко да е чекањето пробај изгаси motion photo ако има на А52.
НемогуќеСтандард самуснг муабет. Камера се пали со лаг, шатер со лаг, сецка анимацијата, сецка зумирањето...

Не знам навистина што е плачењето околу камерата, за телефон од 20,000 мене ми изгледа одлично.
Сега ти треба видео со проблемот, и да се докажувате.Не ти доликува да ми кажеш дека плачам, само споделувам мое искуство. Технички сум поткован и повеќе од доволно за да можам да препознаам проблем, всушност, тоа ми е работа, препознавање проблеми и дефекти по цел ден. Сликај и уживај си, нема потреба од понатамошна дискусија ни со тебе ни со таквите како тебе. Мило ми е што немате проблеми, јас имам, и моја лична грешка беше што споделив со сезнајковци и фанбојчиња што мерат курови на форум по цел ден. Ко деца некои сте ебате, наместо да бидете од помош некому, вие постирате видеа како вие немате никаков проблем и ме правите луд.
Сега ти треба видео со проблемот, и да се докажувате.
Sent from Телефон using Tapatalk
Не ти доликува да ми кажеш дека плачам, само споделувам мое искуство. Технички сум поткован и повеќе од доволно за да можам да препознаам проблем, всушност, тоа ми е работа, препознавање проблеми и дефекти по цел ден. Сликај и уживај си, нема потреба од понатамошна дискусија ни со тебе ни со таквите како тебе. Мило ми е што немате проблеми, јас имам, и моја лична грешка беше што споделив со сезнајковци и фанбојчиња што мерат курови на форум по цел ден. Ко деца некои сте ебате, наместо да бидете од помош некому, вие постирате видеа како вие немате никаков проблем и ме правите луд.
користам на ауто не се замарам со сетинзи" што кажува тоа за тоа дали некој сака да најдеш решение?
Не ти доликува да ми кажеш дека плачам, само споделувам мое искуство. Технички сум поткован и повеќе од доволно за да можам да препознаам проблем, всушност, тоа ми е работа, препознавање проблеми и дефекти по цел ден. Сликај и уживај си, нема потреба од понатамошна дискусија ни со тебе ни со таквите како тебе. Мило ми е што немате проблеми, јас имам, и моја лична грешка беше што споделив со сезнајковци и фанбојчиња што мерат курови на форум по цел ден. Ко деца некои сте ебате, наместо да бидете од помош некому, вие постирате видеа како вие немате никаков проблем и ме правите луд.
Извини @Daniel86 згрешив што пишав плачење, не мислев на тој начин, едноставно сакав да кажам дека не сите го имаме твоето искуство.
Не, за да не сум куртон како погоре, постот со видеото требаше да гласи:Сакаше да кажеш дека не е толку лошо у тој стил, јас те разбрав![]()
чекај чекај - тоа не ли е adaptive charging, се полни до 80% и после вика, ама ти ќе го почнеш денот во 9am ќе го темпирам пунењето 100% да е во 9?второто се наполнила до 78% и толку
чекај чекај - тоа не ли е adaptive charging, се полни до 80% и после вика, ама ти ќе го почнеш денот во 9am ќе го темпирам пунењето 100% да е во 9?
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден