123456
poweruser
За кој Самсунг модел се работи?
Sent from my GM1910 using Tapatalk
A20e му направив хард ресет па се среди преку гмаил сметката
За кој Самсунг модел се работи?
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Поефтин/побрз екран/ир бластер.Poco има 2x послаб чипсет од S10 lite
Побрз екран > побрз процесор??3 години ќе го користи и перформанси му се приоритет.
Во перформанси не би требало да осетиш голема разлика помеѓу двата првите две три години.
форум апликација
Не го искоментрав видеото, само го ставив.
Не го искоментрав видеото, само го ставив.
Да се надоврзам на твојот коментар:
Незнам како е value champion asus земфон 7про,
кога 6ката за 300евра помалце губиш амолед/зум камера и добиваш џек.
Трампа што ја правам во 2 секунди.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Не сте ми јасни со дали да си купам Samsung или IPhone.Сакаш иос купи си iPhone, сакаш Андроид купи си Samsung.Поздрав до сите, подолго време чекам и сум во мисла кој телефон да го купам како апгрејд, моментално сум на S9+ 64GB го имам 2+ години и веќе ми здосади, се мислам помеѓу Note 20 Ultra 256/512 и Iphone 12 Pro Max 128/256, е сега кога би идел со Нотот пошто во еу имаме само ексинос варијанта дали тоа би била разумна одлука или да го прескокнам и да идам директ на iphone ? Благодарам однапред.
Не знам за кој е ова ама мене прашањето ми беше друго, ме интересира кој уред најмногу вреди за парите и во кој да инвестирам не спомнав никаде иос или андроид, сакам да го користам во наредните 3-4 години без да го менувамНе сте ми јасни со дали да си купам Samsung или IPhone.Сакаш иос купи си iPhone, сакаш Андроид купи си Samsung.
Не знам за кој е ова ама мене прашањето ми беше друго, ме интересира кој уред најмногу вреди за парите и во кој да инвестирам не спомнав никаде иос или андроид, сакам да го користам во наредните 3-4 години без да го менувам
Фала за одговорот.
Од Германија ќе се купува уредот може и во околните држави во европа, не знам дали воопште има с865+ во европа од нотот, ако го начекам некаде 99% ќе го земам нотот, кога излегува овој с21 ?Едит, за 3 години ордер од надвор S865 + базиран Note 20U. Уште подобро чекај S21 Ultra.
Од Германија ќе се купува уредот може и во околните држави во европа, не знам дали воопште има с865+ во европа од нотот, ако го начекам некаде 99% ќе го земам нотот, кога излегува овој с21 ?
Note 20U 256gb exynoss околу 900евра во германија моментално.
Се сложувам комплет. Твојот коментар си е на место, само надополнив за Асусот дека делеа прво место.Mi 10 и Mi 10T го прават пепел 8T за парите, ни во сон не може 8T да е подобар, in fact OP8 е далеку подобар за парите, ама што да се очекува од mainstream канали, само MKBHD и оној Jonathan Morrison се полоши...
Poco Wins.Poco x3 nfc vs samsung galaxy a71? Кој UI со тек на време повеќе успорува?
Poco x3 nfc vs samsung galaxy a71? Кој UI со тек на време повеќе успорува?
Poco x3 nfc vs samsung galaxy a71? Кој UI со тек на време повеќе успорува?
Предлог телефон за ~20.000 +- ?
Што би било идеално:
1. Да држи неколку години (пр. 3год)
2. Перформанси > камера
У кратки црти RAM/CPU главен интерес. Цена може да се зголеми ако има смисла, ама би се задржал во тој регион (не ми смета да е под 20к).
![]()
Samsung Galaxy S10 Lite | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.www.mobelix.com.mk
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден