Jas kupiv posleden pat od turgame.comЗдраво живо.
Да замолам некој да ми препорача интернет страна за купување гифт кард турски за netflix. Г2а нешто ме зафркава страната. До сега од тамо купував.
Фала
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сега за сега се тера по старо.Како се сега нефликс акаунтиве со лимитот што го воведоа за делење? Може да се дели акаунт со доплата или воопшто не е возможно?
Јас барам некој доколку има да делиме акаунт.
Јас вечер ќе го деактивирам шо го *бам!
Денес заради тој Netflix сум видел мака невидена. Првата замерка беше за тоа што Пепа Прасе не била на македонски јазик, ја немало Маша и Медвед, синчето направи скандал за тоа што немало Спајдермен а жена ми (иако знае) ми најде замерка за тоа што немало титлови.
Од моја перспектива замерката оди на квалитетот и за тоа што морам, за свои пари, да изигравам гик и да добивам лош квалитет. Содржините се мизерни и криминално мали.
Лошо, многу лошо..
Што значи ова, читам а слабо разбирам, веќе не може да се делат акаунти?
Во превод, да, кај и да е ќе ни матат сметките со делењето.Што значи ова, читам а слабо разбирам, веќе не може да се делат акаунти?
Баш ме интересира дали и колку ќе им се намали (наголеми?)базата на корисници?
(Зборувам за во наредните неколку месеци од денес, како резултат на овај чекор...)
Испратено од телефоно
Делам јас со уште еден и кај него имаше деновиве нешто слично и му бараше некој код кај мене на смс на телефон да стигне. Кога го напиша кодот се си беше во ред. Еве денес во село цел ден си гледам нетфликс на тв тамуОва излезе на ТВ вчера, после mail-от. Немаш друга опција освен "Continue", ама на вториот чекор има "Not now", со порака дека ако не селектираш во скоро време, Netflix ќе проба автоматски да ги детектира уредите што припаѓаат во твојот "Household."
Погледнете го атачментот 128179
Во превод, да, кај и да е ќе ни матат сметките со делењето.
Симо има добра бичкија набавено, нема да минете така лесноДелам јас со уште еден и кај него имаше деновиве нешто слично и му бараше некој код кај мене на смс на телефон да стигне. Кога го напиша кодот се си беше во ред. Еве денес во село цел ден си гледам нетфликс на тв таму
Ме насмеаСимо има добра бичкија набавено, нема да минете така лесно
![]()
И кај мене исто, ми стигна меил да потврдам член на household, после што другарот гледаше без проблем. Ќе видеме за другите 2ца како ќе биде..Делам јас со уште еден и кај него имаше деновиве нешто слично и му бараше некој код кај мене на смс на телефон да стигне. Кога го напиша кодот се си беше во ред. Еве денес во село цел ден си гледам нетфликс на тв таму
Не му стигна меил на „газдата“ да потврди дека е негов акаунт?
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден