Во градовите не, во селата и на патиштата помеѓу ќе имаш, се зависи колку се движиш низ државата и колку ти е битно да имаш 4Г кога патуваш, пошто секако ќе имаш 3Г и 2Г за разговори.Прашање за поупатените, ако се земе телефон од по мобилари кој е индиска верзија и истиот нема поддршка за 4G band B20-800 (го користат тој бенд и Телеком и А1), дали би имало некаков проблем со мрежна покриеност или слично?
со тоа што 3G и 2G се во фаза на гасење сегде во светотВо градовите не, во селата и на патиштата помеѓу ќе имаш, се зависи колку се движиш низ државата и колку ти е битно да имаш 4Г кога патуваш, пошто секако ќе имаш 3Г и 2Г за разговори.
Струга кај Зеко оди, безистен еНекој да не знае кај е најдобро да се смени стакло за s23 ultra?
Во Охрид и струга ми е блиску али следната недела ќе одам за Скопје.
Охрид Аквариус ќе вр молам да не ми препорачувате, а и Таљат.
Имаш линк да ми пратиш?Струга кај Зеко оди, безистен е
Нема линк. Се наоѓа во безистенот Струга сред чаршија одма после цома мол во првиот ходник до слаткаратаИмаш линк да ми пратиш?
За Скопје, јас во Мобеликс имам менувано стакло (комплет нов екран) за S22 Ultra.Некој да не знае кај е најдобро да се смени стакло за s23 ultra?
Во Охрид и струга ми е блиску али следната недела ќе одам за Скопје.
Охрид Аквариус ќе вр молам да не ми препорачувате, а и Таљат.
За комплет екран знам дека не е толку тешко, но процесот за стакло гледам е доста проблематичен.За Скопје, јас во Мобеликс имам менувано стакло (комплет нов екран) за S22 Ultra.
Од мобилекс имам купено еднаш, во ќеш исклучиво ми побараа пари, дури финта ми направи продавачот демек да го отвара телефонот и ако го отвори мора да го купам..Ima nekoj kupuvano od Mobitech?
Kako bi gi sporedile ledikom, mobileks i mobitech spored usluga, kvalitet i tn?
ibuymobile ми изгледа како скам страна, некој воопшто нарачал и добил производ од нив?ibuymobile, некој скоро искуство?
Не гледам мобилен, туке гледам смартвоч, имаат ОК цени... Не знам колку се сигурни.
Имаат физичка продавница гледам во Чаир: Google Searchibuymobile ми изгледа како скам страна, некој воопшто нарачал и добил производ од нив?
од кај нив ми е сегашниот телефон и претходни 3-4 пати имам носено пријатели до тука, исто. Топ цени.Да, не е само веб страна.
Затоа викав некој да не купувал од кај нив...
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден