Мислам дека и преки ВиФи може да работи.Дали со новата Magenta TV и новиот ресивер е потребен посебен лан кабел до ресиверот како порано?
Или може директ на лан кабел од мојот рутер? Моментално нивниот рутер (huawei) е во бриџ.
Немам ТВ. Сега гледам дека мора и ТВ да имаш во пакетот.Мислам дека и преки ВиФи може да работи.
Имаш Хуавеи во бриџ и Магента ТВ?
Немам ТВ. Сега гледам дека мора и ТВ да имаш во пакетот.
Можеш преку wifi ако не сакаш да тегнеш каблиДали со новата Magenta TV и новиот ресивер е потребен посебен лан кабел до ресиверот како порано?
Или може директ на лан кабел од мојот рутер? Моментално нивниот рутер (huawei) е во бриџ.
Сѐ вози преку еден лан кабел, и оптиката и новите МагентаТВ уреди.Дали со новата Magenta TV и новиот ресивер е потребен посебен лан кабел до ресиверот како порано?
Можеш да останеш на старата платформа, доста подобро е Max TV во однос на Magenta TV, ако сакаш прашај и други, но по коментарите на Фејсбук прочитај сам.Ако се префрлам на оптика тоа значи дека ми го менуваат и MaxTV со MagentaTV или јас мора да побарам за тоа да го сменат?
Jас би сакал да сменам чисто промена. Можеби подобар е MaxTV ама нема опција 4К а со тоа нема ни Eurosport во 4К ниту во иднина ќе има некакви 4К канали.Можеш да останеш на старата платформа, доста подобро е Max TV во однос на Magenta TV, ако сакаш прашај и други, но по коментарите на Фејсбук прочитај сам.
Повекето ќе ти кажат да го задржиш макств ама сепак земи си магентатв, така барем ќе имаш андроид бокс ако ти притреба за потака.Ако се префрлам на оптика тоа значи дека ми го менуваат и MaxTV со MagentaTV или јас мора да побарам за тоа да го сменат?
Телевизорот ми е со AndroidTV и реално не ми е потребен Android box но заради промена би сакал да имам MagentaTV. Ако се мисли дека MaxTV е постабилен мене ми се случувало да не ми работи многу добро пример да е премногу спор кога влегувам во менито во делот со пакети, споро да отвара тв тека, премотување да не работи. Неколку пати ми имаат менувано ресивери.Повекето ќе ти кажат да го задржиш макств ама сепак земи си магентатв, така барем ќе имаш андроид бокс ако ти притреба за потака.
Размисли си што ти треба и што ти е приоритет.
Епа всушност ти веќе и си решил што ќе правиш, ако ти треба чисто за потврда да ти кажеме ДА нема проблем.Телевизорот ми е со AndroidTV и реално не ми е потребен Android box но заради промена би сакал да имам MagentaTV. Ако се мисли дека MaxTV е постабилен мене ми се случувало да не ми работи многу добро пример да е премногу спор кога влегувам во менито во делот со пакети, споро да отвара тв тека, премотување да не работи. Неколку пати ми имаат менувано ресивери.
ADSL интернетот е премногу тиња слаб. Во неделата претпладне одвај гледав телевизија 10 минути гледаш и ќе се укочи, на телефон знае некогаш да кочи Јутјуб на HD се дур не ресетираш рутер.
Ај да бидам и поконкретен ме интересираше и колку корисници се задоволни од MagentaTV и дали сликата е подобра или иста како на MaxTV?Епа всушност ти веќе и си решил што ќе правиш, ако ти треба чисто за потврда да ти кажеме ДА нема проблем.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Од каде ова?Телеком ќе воведе 4 нови спортски канали.
Арена премиум 4 и 5
Арена тенис
Адреналин
А ние што не сме по спортот нема ново за нас.
Од извори блиски до владата..Од каде ова?
Потврдувам, ги има на Move. 105,106,107,113.да не е поврзано со мове?
![]()
2,6 K vues · 14 réactions | НОВО на MOVE и m:SAT TV! Спортската еуфорија пристигна!⚽️⛷ Подготви се за ново ниво на уживање – со врвни преноси, ексклузивни натпревари и адреналин 24/7! Гледај нè на следните позиции: ✅ARENA PREMIUM 4 ➡ MOVE TV 105 | m
НОВО на MOVE и m:SAT TV! Спортската еуфорија пристигна!⚽️⛷ Подготви се за ново ниво на уживање – со врвни преноси, ексклузивни натпревари и адреналин 24/7! Гледај нè на следните позиции: ✅ARENA...www.facebook.com
Од каде информацијава? Нема уште ништо.Телеком ќе воведе 4 нови спортски канали.
Арена премиум 4 и 5
Арена тенис
Адреналин
А ние што не сме по спортот нема ново за нас.
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
VGA BRACKET (Holder) BRACE SUPPORT ESTILLO WHITE
470,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD RED PLUS NAS 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD40EFZZ
11.650,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден