Како нарачуваш од Skroutz, имаш адреса во грчка?Разгледја цени и на www.skroutz.gr
Повеќето добри цени се само со онлајн нарачка, или земање од салон од Атина, не личи исплатливо...
Како нарачуваш од Skroutz, имаш адреса во грчка?Разгледја цени и на www.skroutz.gr
Ги порачувам во брза пошта во Солун и од таму си го зимам.Како нарачуваш од Skroutz, имаш адреса во грчка?
Повеќето добри цени се само со онлајн нарачка, или земање од салон од Атина, не личи исплатливо...
Во Бугарија може плус и во поштите... eMag.bg на пр.Ги порачувам во брза пошта во Солун и од таму си го зимам.
Ги порачувам во брза пошта во Солун и од таму си го зимам.
Последниот пат преку овие порачував, си го земав од дуќан и тогаш Им платив кеш.Кои се тие брзи пошти? Може линк/инфо?
Последниот пат преку овие порачував, си го земав од дуќан и тогаш Им платив кеш.
![]()
Во Бугарија може плус и во поштите... eMag.bg на пр.
Види skroutz.gr е агрегатор на сите e-shop во Грција. Секој е-shop соработува со некоја брза пошта. Зависи од самата продавница со кого имаш опција да се прати, но сите се брзи и сите имаат филијали во Солун и сите поголеми места. Само темпирај 4-5 дена прад да доаѓаш да го порачаш.Благодарам!
Може ли инфо како се покажа Dreame D9? Планирам да купам а се двоумам меѓу неколку модели. Дома 80% од просторот ми се дебели теписи па мислам дека тој модел ќе ми одговара затоа што има голема моќност, 3000pa.Земена Dreame D9 Pro, да не ме мислите.
Победи влечната сила, сепак сум јас по ватите.
И, субјективно, црната боја (иако на неа ептен се познаваат отпечатоци) и тоа што е малку пониска од Roborock E5. Ај нека биде и тоа што е демек малку попаметна, да видиме, иако најдов во ривјуа и за двете дека заглавувале од чиста мира. Тоа не е проблем, ќе ја шутнам.![]()
Решив да те послушам на крај, сега ја нарачав од Смартус. 650 евреи. Скапа е ама се надевам дека ќе вреди за парите.
Btw има некој мајстор за овие роботскиве ко ќе се расипат или ќе морам сам да ја мајсторисувам?
ОК си е. Врши работа. Кај мене само паркет е, така да малку е оверкил со функции. Добра е ако имаш комбинација на паркет и тепих со тоа што се подига делот за бришење. Ако не, можеш и поефтина да купиш, мислам дека за основните функции, бришење и всмукување, сите се мање више исти.И јас размислувам за истиот модел. Те молам сподели искуства за перидов во кој ја користиш
Дополнително во игра ми влегуваат 360 S10 и Xiaomi Vacuum-Mop 2 Ultra.
Ако некој е навлезен во оваа проблематика и може на кратко да ми обајсни што е исто, а што различно меѓу овие три, ќе бидам бескарајно благодарен.
@Smartus, Roborock S7 и 360 S10 би ги купил од кај вас, па Ве молам споредбен коментар и од Вас.![]()
Тука смеИ јас размислувам за истиот модел. Те молам сподели искуства за перидов во кој ја користиш
Дополнително во игра ми влегуваат 360 S10 и Xiaomi Vacuum-Mop 2 Ultra.
Ако некој е навлезен во оваа проблематика и може на кратко да ми обајсни што е исто, а што различно меѓу овие три, ќе бидам бескарајно благодарен.
@Smartus, Roborock S7 и 360 S10 би ги купил од кај вас, па Ве молам споредбен коментар и од Вас.![]()
Тука смеRoborock S7 има подобра навигација и затоа подобро ја оптимизира батеријата. Исто така, моторот на S7 e појак 68 вати, во споредба со 30 вати од 360 s10. Има можност за купување база за автоматсо празнење на резервоарот за прашина. Џогерот вибрира при мокро чистење за подобри резултати.
Предности на 360 S10 се поголема вшмукувачка моќ, помала висина на роботот затоа што ја нема кулата за навигација одозгора, за нијанса е потивок и има поголеми резервоари за прашина и вода.
Останатите функции се исти.
И двата модели се напредни во однос на перформансите и лесно се одржуваат. Заедно со Roborock S5 Max ни се едни од напродаваните Најпродавани
Благодарам на одоговорот.
Ама и ценава ја покачивте за 2500
Форумски попуст имате?
Roborock S7.Благодарам на одоговорот.
Ама и ценава ја покачивте за 2500
Форумски попуст имате?
Заеби Бугарија, имбецили.Во Бугарија може плус и во поштите... eMag.bg на пр.
Заеби Ружниот сосед, имбецили на третаЗаеби Бугарија, имбецили.
Грешна им е сликата (како и обично). Тоа е Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro.Некој искуство со овој робот?
XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU
![]()
www.xiaomistore.mk
Грешна им е сликата (како и обично). Тоа е Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro.
vsMi Robot Vacuum-Mop 2 Pro EU
www.xiaomistore.mk
Gp Bootstrap Template - Index
www.xiaomistore.mk
А мислење/искуство и јас сакам да слушнам. Не ми се даваат 500 евра, а се работи за стан од 65m², (без теписи) а проблем ми е што чувам Ангорка.
Користиме дома и една на вода (Bora 5000) и една слична таква стик правосмукалка,Јас пробав кај мене, без вода таа со шмукање само. Исто околу 70 м2, куче, без теписи.
Трпезариската маса со столици скроз ја заобиколи, а ко за беља таму се собираат влакна. Кај што успеа да помине, собра ама по ќошиња кај што промаја/ветер ги турка влакната останаа.
И требаше 5-6 обиди за чистење да го мапира како што треба просторот. После тоа немаше проблеми. Кучето реагираше, после лежеше на патот на роботот гајле му беше, а овој па во софтверот мапира дека таму има нешто
Му ја вратив на колегата, не е нешто што би ми вршело работа за моево животно. Батали роботи кога пак барем 2 пати неделно мораш рачно да усисаш.
За среќа па ја имам онаа малата правосмукалка од топ шоп па со нејзе за 5 мин. собирам побрзо него што чисти роботот.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден