Фала
Конечно EGO One Mega V2 ми направи мерак.
Погледнете го атачментот 63448
Знаеме дека делот за воздух се врти лево десно од затворен кон отворен. Но исто така има луфта нагоре надоле. Не знаев но ме заинтригира тоа што на неколку наврати имаше различен цуг.
Кога ќе го поткренам нагоре после полнење добива одлична теснотија. Упарен со грејач од 1 ом веќе во повлекувањето е скоро ист со ендурата. Другата тајна била споро MTL повлекување. Научен на обична цигара јас влечев побрзо.
На 10 вати секоја течност вака ја прави мелем. Еве цел ден го густирам и веќе прво се фаќам за него па после ја погледнувам ендурата.
Дури и НЕпушач и НЕвејпер да те чита со каков мерак објаснуваш, ќе се стрча во првата продавница и ќе го купи првото електронско цигарче што ќе му го понудат, па макар какво било
БИГ лајк :carefree:
Repetitio est mater studiorum.
Puff![]()
полесно ќе добиеш 7 на лото него да купиш база од умрела.
Онлајн вика на залиха ипорака два дена , по продавниците нема . ете и да сум толку среќен дали и какво е искуството со седмицата :silly:полесно ќе добиеш 7 на лото него да купиш база од умрела.
Дајте да се договориме за групна нарачка.
Групна нарачка како за 100тина литри или?
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден