Така се добива сосема различно значење на изјавата ,,Жена ми прави добра манџа"
Можеш да го користиш со кој мод сакаш па дури и со механикаДенес за прв пат на мојот Kangertech subtank mini ќе го ставам RBA греачот кој доага предходно инсталирана жица која претпоставувам е 0.5ома.Веќе го средив греачот со соодветен памук и све остало.Дали има некој искуство на кој мод да го користам и која ватажа?
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
а за ватажа тоа е индивидуално но subtank според мене од 15w до 35w.Имаш право вкусот до некаде 38 w е одличен.на 45-50 веке не е баш добар.Јачината му зависи од жицата така?Прашувам дека до сега не сум имал лично искуство со RBA греачМожеш да го користиш со кој мод сакаш па дури и со механикаа за ватажа тоа е индивидуално но subtank според мене од 15w до 35w.
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
Точно ако е обична SS жица (а претпоставувам дека е таква) 26avg преку сила до 40w ако е подебела повеке ке можеш да качуваш вати,а ако ставиш потенка ке мора да намалуваш. Ако се решиш да ставаш клаптон или алиен жици тука веке не сум сигурен што ке се случиИмаш право вкусот до некаде 38 w е одличен.на 45-50 веке не е баш добар.Јачината му зависи од жицата така?Прашувам дека до сега не сум имал лично искуство со RBA греач
Пошто влегувам во по непознато ќе го работам на vw модот.мислам дека 2та греачи кои доагат со рба главата се ssТочно ако е обична SS жица (а претпоставувам дека е таква) 26avg преку сила до 40w ако е подебела повеке ке можеш да качуваш вати,а ако ставиш потенка ке мора да намалуваш. Ако се решиш да ставаш клаптон или алиен жици тука веке не сум сигурен што ке се случи![]()
Право да ти кажам не сум баш сигурен дали се SS греачите што доаѓаат заедно со рба главата и најдобро би било да го тераш на vw модот. Ако беше сигурен (јас не сум) дека се SS тогаш можеш и на температура да ги тераш.Пошто влегувам во по непознато ќе го работам на vw модот.мислам дека 2та греачи кои доагат со рба главата се ss
@AceLud си заборавил у основно ти беше тој танкПраво да ти кажам не сум баш сигурен дали се SS греачите што доаѓаат заедно со рба главата и најдобро би било да го тераш на vw модот. Ако беше сигурен (јас не сум) дека се SS тогаш можеш и на температура да ги тераш.
. Ја чувам уште оригиналната со китот Subtank Mini и е 26ка дебелина кантал.Многу јако

Многу јако
Sent from my C6603 using Tapatalk
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден