MikickoHC
user
АMMIT,танк закон. Еден греач за мотање-билдање многу лесен,имам и оригинал и клон,разликата е само во цената.@GoCe_
Мое мислење е дека Кајфун В5 е еден од најлесните РТА за мотање и ставање памук.
Ако ти е лесен Мерлин, Кајфун ќе ти биде уште полесен.
За ерфлоуот мислам дека Кајфун в5 скроз отворен ќе ти биде мало-средна нијанса позатнат од скроз отворен Мерлин, али лесно ќе го навикнеш.
(Плус мислам дека Кајфун ќе ти вади уште поистакната арома од Мерлин, а мислам и дека е поштедлив, плус мислам помалку мака ќе имаш со течење)
Ако зимаш Кајфун В5,
Јас "гласам" за SKK верзијата.
$19.21 Free Shipping SXK Kayfun V5 Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (Kayfun V5 (SXK), 316 SS, Silver) at m.FastTech.com
За мод, можеш да го Ѕирнеш новиот eVic Primo Mini.
(наследник на VTC Mini)
$34.95 Free Shipping Authentic Joyetech eVic Primo Mini 80W TC VW APV Box Mod (eVic Primo Mini 80W, 100-315'C, Black) at m.FastTech.com
Ако несакаш Joyetech и не ти треба ептен прецизна Температурна Контрола, т-ест ако париш претежно у Power Mode,
Можеш да го Ѕирнеш Sigelei Fuchai Mini 80.watt.
(мене ми изгледа како доста издржлив, од тастери до куќиште.
Би требало да е ептен издржлив на падови)
Бел/крем Сигелеи Фучаи мини
$42.35 Free Shipping Authentic Sigelei Fuchai 213 Mini 80W TC VW APV Box Mod (213 Mini Mod, Aluminium Alloy+Zinc Alloy, White) at m.FastTech.com
Сив/карбон Сигелеи Фучаи Мини:
$41.83 Free Shipping Authentic Sigelei Fuchai 213 Mini 80W TC VW APV Box Mod (213 Mini Mod, Aluminium Alloy+Zinc Alloy, Black) at m.FastTech.com
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Sent from my C6603 using Tapatalk
️