kjosmofon
Баниран/a
каква опрема користиш?Дали има некој да продава (ако нема за продавање колку за проба 5-10 мл) екстра добар џус кој сам го прави. Ако има нека ми прати ПП.
каква опрема користиш?Дали има некој да продава (ако нема за продавање колку за проба 5-10 мл) екстра добар џус кој сам го прави. Ако има нека ми прати ПП.
https://www.fasttech.com/products/3006/10007487/3546500
so rba i reducirot za vozduh vikaat deka so rozeto bile najdobri m2l
Шипингот го направија ужас (Молин).Денес последна нарачка од Молин во догледно време, почнаа да се занесуваат со поскапените цени, башка скоро се' пробав од кај нив. Сега би ве замолил еден водич за аромиве од инавера да пише некој затоа што кај што им е страницата од 99та, па и пола ствари им се на полски иако одбрав англиски јазик![]()
А која е разликава меѓу classic flavors и flavors for e-cigarette? Затоа што немаат некои стриктни препораки за дозирање, адекватно би било да се рачуна по густина на база? Пр. 2-3% за 50/50 ВГ/ПГ и 3-4 за 70?30 ВГ/ПГШипингот го направија ужас (Молин).
Кај инавера дот ком Шипингот до 1Кг е околу 8,50 евра.
Инавера имаа далеку поголем избор на ароми, концетратот им е поголем, сите ароми горе-долу се прават со 2-4% дозирање (зависи од вкус).
tfv4 јас немам, али србиве викаат дека е добар за м2л а нив им верувам повеќе од америте, слични вкусови имаме а за вапинг се далеку пред нас.
@polaris
Имам пишано 50 тина стани поназад за хурикејн
За мене досега еден од најдобрите ако не и најдобар мтл атомизер
( у хајенд вејпинг сцената еден од најдобрите атомизери)
Ми ги замени кајфун,тајфун,убертут и пико рта
Скоро 90% од времето користам хурикејн
(Клонот од 19,80$ долари го имам веќе 2 месеца ,беше 21.59$ пред 2 месеца коа го купив
Имам и коментар остаено на ФТ со сликица)
Интересно е што Хурикејн е исто толку добар и за инџекшн пошто има доста голема дупка под греач/3.5мм ако не се лажам
А и прстенот за ерфлоу е доста добро калибриран
(И покрај големата дупка под греач,не се губат перформанси за мтл поради малата/ниска комора...
Екстра тенк за МтЛ од 10 до 18 вати со 1.2-.13омен греач)
Fire bird е истиот атомизер како хурикејн со тоа што е нашминкан и има стаклен тенк
Истата фирма e-phoenix ги праи огиналите.
Smok tfv4 kini/micro според мене не ќе да е баш нај нај за мтл.
Ако сакаш ефтин полнач за една 18650 јас би ти го препорачал,Ќе си нарачам istick pico од FT, и овие батериите од gearbest. Уште ми фали полнач за батерииве, кој да го купам евтин а да не ми цркне одма?
Мислам дека се фарбани сите бои.Што мислите, дали сребрениот ПИКО е фарбан со боја за да биде сребрен или бојата му е од самиот метал (алуминиум, незнам штом материјал е куќиштето).
Дали има за него силиконска футрола ?
Екстра е Кајфунот за МТЛ,Добро бе, па што не ми го препорача и мене, него најде нас ромите да не дупишСега, добро е ова за MTL или има и подобро ?
Mini verzija e.Imam visok tfv4 ako ima nekoj zainteresiran neka pise. Cena kolku sto e na ft.
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден