InfinitasX
read-only
- 10 ноември 2018
- 39
- 38
епа да де,мене мело 3 ми пукна, или евентуално некој ако продава некој поефтин мод.
Вака нешто ? Ова е од ClaptonQ не знам дали одговара Клон на Melo 3 Еепа да де,мене мело 3 ми пукна, или евентуално некој ако продава некој поефтин мод.
Еве некој што се разбира појќе нека кажиСпоред странава, 22 мм диаметар има Мело 3 мини и должина 55мм
Можам да ти го пратам во среда прати ми инфо во пп ќе прајќам за Скопје нешто можам да ти пратам и на тебеДа напоменав дека е мини ,а за дебелина ич не знам.
Ако може некој нека даде проценка најубаво, според тоа што е опишано. Голема е разликата на цените според нивниот стандард, а и дека не се продаваат кај нас незнам од кај да правам споредба. Кој би бил заинтересиран нека даде предлог цена, може така?А цени?
Батериите и ВТЦ отидоа. Остана уште Invoke-от.Продавам:
-Eleaf Invoke. Цена 1000 денари. Нема оштетувања освен гребаниците
![]()
![]()
Продадено, со кеиф да се микса и да се вејпа.
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден