Купив.Средено, ај купи нешто да земеме плата![]()
Значи се води по маржата, не по ценатаКалкулацијата ја прави логика, улога има набавната цена, автоматски си пресметува
Логика бе батка, логикаКалкулацијата ја прави логика, улога има набавната цена, автоматски си пресметува
Баш така, лошо се изразив сори.Значи се води по маржата, не по цената![]()
Значи се води по маржата, не по цената![]()
That's the spirit!Ма ке смениме и ова. Ке идеме у минус ако треба.![]()
Мене ми е баш забавно и добро е да стои таму.Знаете дека е досадно, така?
Ако баш толку ти пречи...Најверојатно не е баг ама .. сериозно на секоја тема ќе ми стои ова горе? Знаете дека е досадно, така?
Погледнете го атачментот 132206
forum.it.mk##.scrolled.sticky-mapiranje
Благодарам, средено.Ако баш толку ти пречи...
Код:forum.it.mk##.scrolled.sticky-mapiranje
Линијата се додава во адблокерот. Каде точно, зависи од тоа кој адблокер се користи. На пр. во uBlock во Settings>My Filters.Кажете ја тајната па да средат и оние попростите (како мене).
Нема проблем. Колку повеќе такви работи има, толку помалку пристапувам на форумов.И сеа ви пуштам адблокер детектор![]()
Па синхронизирајте сесии. Стајте hook на wp да логира автоматски ако најде валидна хф сесија полсаат работа е. Глупо е после волку време од нова верзија уште да го има проблемов.Одјаби се и повторно најави се. Сесија на wp чува пократко од xf
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден