Доктор @Daniel86 нека ги ѕирне.Незнам дали е за тука, но да препорачате некој што поправа звучници за во кола?
Фала однапред![]()
SB-EX3 ти се добри мада ѕирни ги да не се рикнати па мотани после тоа.
А другиве не ги ни погледнувај.
И се зависи за колку ти ги дава.
Добра е цената ама јас не сум за пластика. Дрво си е дрво,подобар звук даваат во дрвена кутија.
Се мислев дали да ти ставам лајк, уште сум ти љут за B&W-от, али посилно е од мене, имам слабост на Зинхајзер и кликнав. Со здравје да си ги слушаш.Да ја освежиме малце темата
Со имањето на бебе дома, мора да се направат некои компромиси - па на сцена стапуваат HD700 за ноќни сесии
![]()
Се мислев дали да ти ставам лајк, уште сум ти љут за B&W-от, али посилно е од мене, имам слабост на Зинхајзер и кликнав. Со здравје да си ги слушаш.
Да ја освежиме малце темата
Со имањето на бебе дома, мора да се направат некои компромиси - па на сцена стапуваат HD700 за ноќни сесии
![]()
Наредна година со ова ќе се подновам и јас. Со здравје да те служат. Има да уживаш.
За парите, екстра. Само ќе мора да почекаш, ми стигнаа мене за 12 дена.Ми треба предлог за жичани слушалки околу 3000 денари. Ќе се користат за игри и музика, микрофонот не ми е битен можам да купам посебно. Разгледував некои модели, но не се разбирам па ми треба мислење за слушалките што се наведени подолу или да препорачате други.
AKG-511 -- AKG-512 -- AKG-514 -- Sharkoon B1 -- HyperX Cloud Stinger
За парите, екстра. Само ќе мора да почекаш, ми стигнаа мене за 12 дена.
Original Samson SR850 monitoring HIFI headset Semi-Open-Back Headphones for Studio, with leather earcup,without retail box
US $24.41 40% OFF|Original Samson SR850 monitoring HIFI headset Semi Open Back Headphones for Studio, with leather earcup,without retail box-in Headphone/Headset from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Испратено од ONEPLUS A6003 преку IT.mk форум апликација
Ме заинтересира налетав јас на слушалкиве неколку пати но, не бев сигурен ќе почекам уште некое мислење ако не, па ќе видиме.Black ops4 i Overwatch, супер се, многу детални.
Испратено од ONEPLUS A6003 преку IT.mk форум апликација
Со кој шипинг сервис ги нарача, HongKong или China Post?За парите, екстра. Само ќе мора да почекаш, ми стигнаа мене за 12 дена.
Сингапур постСо кој шипинг сервис ги нарача, HongKong или China Post?
Имаше опција со кутија или без, моите беа без. Незнам колку беше разлика у ценаЈа отворив продавницата и наидов на истите слушалки но поскапа цена има некаква разлика помеѓу двете? (на страна од тоа поевтините што немаат кутија)
Линкот од членот погоре - 24.41$
Линкот од продавницата - 42.14$
Ми треба предлог за жичани слушалки околу 3000 денари. Ќе се користат за игри и музика, микрофонот не ми е битен можам да купам посебно. Разгледував некои модели, но не се разбирам па ми треба мислење за слушалките што се наведени подолу или да препорачате други.
AKG-511 -- AKG-512 -- AKG-514 -- Sharkoon B1 -- HyperX Cloud Stinger
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден