Одлогирање од десктопот е клучниот момент. Да не го прави тоа, лесно ќе се синхронизира „празниот“ телефон со „полниот“ десктоп. Вака останува tabula rasa.Али тогаш ќе се дисконектира од андроидот (ваљда и од десктопот)... Како потоа би ги синхронизирал податоците од ПЦ на ајфонот ?
Вибер на андроид се бекапира на гугал акаунт, на драјв, тоа не е опција за апликации на иос, таму може да користат ајКлауд и ништо друго. Заради тоа и изворно од самиот креатор на апликацијата не постои опција за миграција меѓу платформи, а самиот Ракутен не нуди нивни сервис за бекапирање и ристор на податоци што ги прави доста тиња.Наједноставно за вибер е да го поврзиш со некој gmail и да направиш бекап на четовите, непосредно пред да го активираш виберот на новиот уред, од каде после тоа само ќе му речиш restore chat history, и толку.
Да, да, познати ми се овие опции, само за жал, кај мене не се на располагање.Вибер на андроид се бекапира на гугал акаунт, на драјв, тоа не е опција за апликации на иос, таму може да користат ајКлауд и ништо друго. Заради тоа и изворно од самиот креатор на апликацијата не постои опција за миграција меѓу платформи, а самиот Ракутен не нуди нивни сервис за бекапирање и ристор на податоци што ги прави доста тиња.
Не сум ималАНе сум ималА таква мака јас, еве баш и сега...
Редовно кропувам и јас сс.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ми падна в очи и мене истото, иии, ај си викам, мош е тајпо ерор?Не сум ималА
Не сум ималА
Не сум ималА
Не дека сум расист, ама мислев дека си машко. Што ти е интернет, никогаш не си сигурен со когo правиш муабет...![]()
![]()
![]()
Не сум ималА
Не сум ималА
Не сум ималА
Не дека сум расист, ама мислев дека си машко. Што ти е интернет, никогаш не си сигурен со когo правиш муабет...![]()
![]()
![]()

Не сум имала таква мака јас, еве баш и сега...
Редовно кропувам и јас сс.
![]()
За толку битни објекти само Самсунг со ГКАМ бајо мој. Телескоп гомна да јаде
Потрагично е шо е со 3х зум, ништо поќе
Затоа земај Самсунг, сликај го небото и месечината со x100 зум и уживај. Нема појако да се пофалиш на другарите со зумирана месечина

треба да научиш дека и ајфоните не се безгрешни ама изгледа нема таков збор кај епл фенбојчињата 

Лол ама се напнатреба да научиш дека и ајфоните не се безгрешни ама изгледа нема таков збор кај епл фенбојчињата
![]()
Поголема грешка од сто пати зумирана месечина дали постои? Каков болен фетиш ви наметнале бе![]()
toshex ти ли си?Имам проблем што не можам да му најдам чаре веќе 2 дена.
Зошто тошекс?
Бтњ, толку ли нема еден од многуте стручњаци на форумов...
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден