How about bad publicity?оваа е катастрофа ама any publicity is good publicity
10k колку се сеќавам беше и за Брилијантот
изгледа функционира..How about bad publicity?
Па и да излезеш на плоштад сега да се полиеш со бензин и да се запалиш, ќе се соберат 50 новинари и ќе се слушне низ цела европа. Се надевам дека ќе си горд на постигнатиот публицитетизгледа функционира..
не сум во таа бранша, не би знаел (кај ќе најдеш 50 новинариПа и да излезеш на плоштад сега да се полиеш со бензин и да се запалиш, ќе се соберат 50 новинари и ќе се слушне низ цела европа. Се надевам дека ќе си горд на постигнатиот публицитет![]()
Сите реклами се вакви од Бранко. Low effort cash grab.Не знам што да издвојам како најлошо.
1. Палец доле за трендот да малтретираш вработени за реклами.
2. Палец доле за мимови во реклами на озбилни фирми.
3. Палец доле за бумерски финти.
4. Палец горе за Бранко го почитувам неговиот живот и дело.
5. Палец горе за цената што ја наплаќа за вакви реклами, знае занает Миле
@TylerMkD ај сподели твое мнение за вакви реклами ме интересира што мислат професионалци за ова, можда само јас не сваќам вакво вид на маркетинг...
Иначе имаше Бранко вакви реклами и за промедика кои коштаа 10k евра (инсајдерска информација)
Ова е застарен маркетинг од 90-ти, во тоа време хумор што функционира. Веројатно лидерството на Анхоч е таму заглавено.Не знам што да издвојам како најлошо.
1. Палец доле за трендот да малтретираш вработени за реклами.
2. Палец доле за мимови во реклами на озбилни фирми.
3. Палец доле за бумерски финти.
4. Палец горе за Бранко го почитувам неговиот живот и дело.
5. Палец горе за цената што ја наплаќа за вакви реклами, знае занает Миле
@TylerMkD ај сподели твое мнение за вакви реклами ме интересира што мислат професионалци за ова, можда само јас не сваќам вакво вид на маркетинг...
Иначе имаше Бранко вакви реклами и за промедика кои коштаа 10k евра (инсајдерска информација)
Spoiler alert: ne se golem timАнхоч, бренд со годишен приход од 18 милиони евра, прави дебилна реклама на ниво на маалско гранапче.
Не разбирам како ова проаѓа помеѓу маркетинг/менаџмент тим? Сигурно се голем тим, што викаат на состанок еј рекламава топ, пуштај ја![]()
Брат... Над 300 илјади прегледи има рилот.Анхоч, бренд со годишен приход од 18 милиони евра, прави дебилна реклама на ниво на маалско гранапче.
Не разбирам како ова проаѓа помеѓу маркетинг/менаџмент тим? Сигурно се голем тим, што викаат на состанок еј рекламава топ, пуштај ја![]()
Како и се во државава, сигурно има компензација.Не разбирам како ова проаѓа помеѓу маркетинг/менаџмент тим?![]()
И админот на AMC Компјутери на Фејсбук некои го обожаваа, некои го хејтаа дека е сељак. Ама пак сите го збореа на времето.
И ова вака.
Имаше селски испади, ама сума сумару си ги ребраше таа проста маса на интернет, што не користат ни 2 клетки.
Сите што имаат било каква поврзаност со продажба/комерција и сличнни сектори, знаат каков бош народ имаме и какви бош прашања се поставуваат.
На цела објава/креатива, 30% од истата е банер на кој пишува цена, он приватна порака ти праќа „а колку кошта ова“.
Ова со Анхоч рекламава реално имале 1% замарање за креирање. Ја снимиле во 20 минути, а ја мислеле помалце од 1 ден. Нека има колку сака прегледи, дебилна е за сите пари.
Некој погоре даде пример од РyanAir. Таа е цинична реклама и цел маркетинг им се води на тоа, си ги ребраат клиентите а и сите други. Директорот имаше емисија кај што бладаше ќе вадел седишта да стоеле во авион, повеќе луѓе да соберел![]()
Епа тоа е тој закон за потрошувачи кај што имаш право да вратиш производ, некој го пробал држачот, не му чинел и го вратил. Добар е кога треба да вратиш нешто, ама ова кога ќе се деси и не е баш.Да споделам едно негативно искуство со Анхоч. Купивме држач за телевизор, купен како нов, а добивме користен држач. Кога ја отворивме кутијата се гледа дека е користен држачот, кесата со штрафови скината, фалеше клучот/имбус, а на самиот држач има траг од штрафењето.
Држачот ќе биде вратен, а Анхоч добива една голема негативна оценка и ја губи довербата кај мене како една од ретките фирми за која верував дека не прави малверзации.
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден