Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Која игра ја плешаш во моментов?

Luca Toni

hello world
18 септември 2015
267
561
Скопје
Last of us part 1

Прочитав на некој сајт дека е изгласана за најдобра игра некогаш направена, после само 2-3 саата играње почнувам да верувам дека е така
73b45658dd8433b8a3f053736ca11592.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.149
16.235
Last of us part 1

Прочитав на некој сајт дека е изгласана за најдобра игра некогаш направена, после само 2-3 саата играње почнувам да верувам дека е така
Види, тоа тврдење не е заебанција. Има многу добри игри таму некаде. Ме тераш да проверам.

MacedonianBro

hello world
5 декември 2015
93
86
Last of us part 1

Прекрасна игра. Од што имам гледано јутуб видеа и секако серијата

Мене персонално ми се допаѓа Assassin's Creed ❤️, се направи филм ,се би дал за серија да постои!

Fresh

read-only
22 октомври 2019
4
2
Прекрасна игра. Од што имам гледано јутуб видеа и секако серијата

Мене персонално ми се допаѓа Assassin's Creed ❤️, се направи филм ,се би дал за серија да постои!
Assassin's Creed си се ремек дело игрите.
Слушнав серија правеле Netflix, ќе искочи наредна година. Само да не ја утнат како што направија со филмот.

aleks989

hello world
19 ноември 2016
270
518
Битола
Last of us part 1

Една меѓу најдобрите да, ама за Best game ever made ќе почека. Overhyped е од критиката како секоја PS exclusive.

MacedonianBro

hello world
5 декември 2015
93
86
Assassin's Creed си се ремек дело игрите.
Слушнав серија правеле Netflix, ќе искочи наредна година. Само да не ја утнат како што направија со филмот.
Дај Боже . Највеќе ме чеша што нема верзија на Assassin's Creed со Македонија претежно приказна. Во Origins ја имаш ваму-таму со Александар гробот,оружја, Клеопатра и македонски војници кои се движат околу Египет А во Одисеј ,ја имаш како регион горе во Халкидики,ссамо да прошеташ ,имаш и Македонски лав како елитно животно да го убиеш

Pero

hello world
28 декември 2010
51
55
Се цепам кантер од време на време, ми е страф дота2 да фатам да не се заразам како со кецот :)

Godlike

lurker
11 октомври 2014
881
1.012
Ја скинав вчера со Barb HotA.
Има веќе полно builds, јас дури на 18 Јуни ја имав скинато. Ама пробав да напрам некој build за полесно, па споделив.
Сега користам пак мој build со 7 paragon boards, за брзо чистење на Nightmare Dungeon Т50-60.
Ама веќе нема поента, не се паѓаат ultra rare items.

MacedonianBro

hello world
5 декември 2015
93
86
Се цепам кантер од време на време, ми е страф дота2 да фатам да не се заразам како со кецот :)
Кантер се заразив од средно,идев до степен со скинови да купувам ама кога ме фати инает,ме банираа заради чит Причина беше руски токсични деца и не можам да бидам погоре ранк

BrziiBesniGlisti69

hello world
18 јуни 2021
77
140
Бајтола
Следната игра после NFS Heat, NFS Unbound.

Интересна насока отишле со стилот во споредба со претходната, но мене ми се допаѓа. Една од ретките игри што од старт се добро оптимизирани за компјутер и нема зафрканција, може да се игра и на интегрирана графичка од процесор, така и Heat ја свртев.

Мое мислење, ако ви се допаднала Heat, и оваа вреди да се проба. Не е подобра, но не е ни полоша, Not great no terrible type beat. Има некои работи што немаше потреба да ги сменат, а некои што се подобри тука наспроти Heat. Штета за Ghost Games (тимот зад Heat), но со Criterion личи ко EA да им дала повеќе простор, тек 3 апдејт има играта и multiplayer-от е интересен. Има момент налик на Rocket League со Speed Pass, не се плаќа но има 3 додатни пакети, се е козметика, алишта, различен изглед на колата. 30 евра за сите, инаку едното е 5, другото е 10 и третото 15 евра. For now it's not pay to win.

Новиот Linkup настан вреди да се проба, не бара да се тркаш и натпреваруваш против други, затоа што има 2/3 коли што се мета во 4те можни класи и не е интересно, но тука заедно работите да остварите некои зададени цели. Дали би било вози брзо еден зад друг, уништи полициски коли, најди скриени балони низ мапата и пукни ги и ред други што ги има и низ кампањата.

20230618143953_1.jpg

DACIA

hello world
5 јули 2015
153
243
Моментално ова. Kingdom Come Deliverance.
Ненормално јак воен и walking симулатор во средновековно време, и ужасно тежок почеток на игра.
Иако играва има доста негативни коментари за идејата за реалистичен комбaт мене ми се допадна ова откако нешто научив после 30ти рестарт од кога че ме убијат :D
Дефинитивно играва е "hidden gem" за љубители на средновековен период.

Атачменти

• sasau.jpg
    sasau.jpg
    355,4 KB · Прегледи: 44
  • 78gg.gif
    78gg.gif
    3,9 MB · Прегледи: 43

Pero

hello world
28 декември 2010
51
55
Кантер се заразив од средно,идев до степен со скинови да купувам ама кога ме фати инает,ме банираа заради чит Причина беше руски токсични деца и не можам да бидам погоре ранк
Исто и јас брат, прва средно идев по играчници - доаѓало до тепачки зашо мислеа читови дека користам, не можеа ништо да најдат се разбира. Кога играв во сетнет на времето позади мене армија 20 луѓе ме гледаа , смешки, возбуди. На интернет немам толку играно - доживување е скршени мауси тастатури, дерење до плоштад :)) Денес немам таква мотивација повеќе "good old feeling" .

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.762
6.469
SK
Ауу ова се гледа дека ќе биде добро, какви филмови ми враќа за Пејнкилер и постарите од aj-ди.

Exhumed

hello world
23 август 2016
54
121
Ohrid
Exhumed's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 9800X3D - AIO LIAN LI GALAHAD II TRINITY SL-INF 360 ARGB
Motherboard
Gigabyte X670 AORUS ELITE AX AM5 DDR5 6666MHz OC
Storage
SAMSUNG 2TB SSD 980 Pro M.2
PSU
850W BE QUIET! STRAIGHT POWER 12 Platinum
RAM
32GB(2x16GB) 6000MHz CL30 G.SKILL Trident Z5 NEO RGB AMD EXPO
Video card
4070 Ti Asus Tuf Gaming Oc 12gb
Case
LIAN LI E-ATX O11 DYNAMIC EVO Mid-Tower
Mouse
G pro x Superlight
Audio
HyperX Cloud II Gaming Headset - 7.1
Monitor
Alienware AW2723DF 27" 1440p 280hz
Dead Island 2, конечно ја кракнаа, доста забавна е, според мене 100 пати појака од dying light 2, али неможе со dying light кецо.

bristlebac

hello world
21 декември 2020
319
839
Skopje
www.youtube.com
Marvels Guardians of the Galaxy - стварно била добра игра, порано ја почнав да ја играм ми изгледаше тапа, па ја баталив, но после 4та мисија станува интересно:)

Атачменти

• Screenshot (7).png
    Screenshot (7).png
    5,7 MB · Прегледи: 34
  • Screenshot (8).png
    Screenshot (8).png
    7,6 MB · Прегледи: 33
  • Screenshot (9).png
    Screenshot (9).png
    7,4 MB · Прегледи: 32
  • Screenshot (10).png
    Screenshot (10).png
    6 MB · Прегледи: 31
  • Screenshot (11).png
    Screenshot (11).png
    6,3 MB · Прегледи: 34
Последна промена:

bristlebac

hello world
21 декември 2020
319
839
Skopje
www.youtube.com
Dead Island 2, конечно ја кракнаа, доста забавна е, според мене 100 пати појака од , али неможе со dying light кецо.
dying light 2 е врв
Dead Island 2, конечно ја кракнаа, доста забавна е, според мене 100 пати појака од dying light 2, али неможе со dying light кецо.
не се споредува со dying light 2 таа e врв од игриве, ќе ја играм цел живот:love:

23 мај 2012
1.501
3.442
The_Witch_Hunter's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen™ 9 7950X3D Gaming Processor | ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB
Motherboard
ROG Crosshair X670E Hero
Storage
Kingston FURY™ Renegade PCIe 4.0 NVMe® M.2 SSD 2TB | Samsung 970 EVO PCIe 3.0 NVMe® M.2 SSD 1TB
PSU
ASUS TUF Gaming 1200W Gold ATX 3.1
RAM
Kingston FURY™ Beast DDR5 32GB (2x16GB) 6000MT/s CL30
Video card
ROG Astral GeForce RTX™ 5090 32GB GDDR7 OC Edition
Case
be quiet! Dark Base Pro 901
Mouse
Razer Basilisk V3 Pro White Edition
Keyboard
ROG Claymore Gaming Keyboard
Audio
Creative A250 2.1 Speaker System | ROG Strix GO Core Gaming Headset | Samsung HW-Q800C 5.1.2 Ch. Dolby Atmos
Monitor
Alienware AW3821DW 3840x1600 144Hz G-SYNC® ULTIMATE | LG OLED55G42LW 4K Ultra HD 144Hz NVIDIA® G-SYNC®
OS
Windows® 11 Pro 64-bit 25H2

Baldur's Gate 3​

Final_Image_new_gif.gif

Само што ја пуштив да се симиња :geek:

И додека чекам си смислив и како ќе ја играм. За да искусам повеќе аспекти од играта, ќе почнам два карактери паралелно.

Vexahlia.jpg
Еден half-elf Ranger подкласа Beast Master со придружник мечок моделиран по Vex'ahlia од Vox Machina. Сериозна, no bullshit авантуристка.

Scanlan.jpg
И еден Gnome класа Bard моделиран по Scanlan исто така од Vox Machina, кој ќе клеца се што мрда :LOL:
ScanlanComic2.jpg

doperrr

hello world
27 февруари 2022
50
81
ReadyorNot - со друштво, доста јака игра за обожаватели на специјални единици

Snaga

hello world
2 јануари 2015
72
71
Dyson Sphere Program
Многу интересна игрица, почнуваш со роботче на планета слична на нашата, копаш руда, ставаш ленти, праиш различни компоненти и целта е да изградиш Dyson Sphere за да фармаш енергија од сонцето. Слична е на Factorio. Треба трпение и планирање за да не испадне базата шпагети :)

дсп.jpg

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно