Pokémon VioletDragonball budokai 3 е ова така?
За такви игри ич не се битни фројмови.God of War Ragnarök на PS. Играва е предобра, и приказната и гејмплеј и графика. Штета што може да одбереш или добра графика или повеќе фрејмови.
Да е жив Фројм да те чуе сегаЗа такви игри ич не се битни фројмови.
За такви игри ич не се битни фројмови.
Друже нема врска тоа цел живот играм такви игри фпсот има удел само во игри како кантер и кол оф дјути, додека игрите како вичер и гов се играат претежно за приказната.Навикнат од ПЦ на 140++ и 60 ми се некако тешки за играње. Кога ке пуштам на 30 играта цело време мислам дека ми сецка и неможам да се навикнам.
Шо се дешава ако заврне?Risk of Rain 2 (Ризик од дожд 2)
Ништо не се случува ако заврне, може да се рече дека и воопшто не врне во играта.Шо се дешава ако заврне?
COD: Modern Warfare 2
Кампањата како и секогаш е предобра. Multiplayer не сум стигнал уште да пуштам
Само ме интересира дали и кај други има вакви ефекти графиката, како film grain и покрај тоа што го ставив на 0. Се ми е на ултра од графиката. Пробав и со Radeon Image Sharpening on/off (иако не знам дали има врска воопшто), ама пак е исто.
Пуштено е се тоа, и пак има таков film grain ефектПогледнете го атачментот 120744
Без ова - многу е лошо . Тоа FidelityFXCAS пушти го обавезно а на другите може да намалиш (антиалиасинг немора да е на ултра нема многу разлика на пример итн)
Абе Брусли...![]()
Провери шарпенинг ако ти е вклучлено пред да ја пуштиш играта - после не може да се исклучи (не реагира) - само не е тоа - кај тебе ептен е грејниПуштено е се тоа, и пак има таков film grain ефект![]()
бреееј што се дешава сс графику бе, глеј слика најдоле лево! ААаа отиде ја да си купу нов компјутер и ја сакам да играм овојGran Turismo 7 на PS5. Иако не сум баш фан на возачки симулации, играва е одлична!
Еве неколку скрина:
Погледнете го атачментот 120748Погледнете го атачментот 120751Погледнете го атачментот 120746Погледнете го атачментот 120749Погледнете го атачментот 120750Погледнете го атачментот 120747
И ја гу тражи за компјутер, нема губреееј што се дешава сс графику бе, глеј слика најдоле лево! ААаа отиде ја да си купу нов компјутер и ја сакам да играм овој
Тоа значи кога ќе стигнеш и за вчера ... Во моментов ништо ?World of Warcraft, CS:GO, World of Tanks, Battlefield 1. Вов ја спомнав чисто дека пуштив вчера 30 минДругиве по малце, кога ќе стигнам.
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден