moongose
poweruser
- 19 јули 2013
- 4.376
- 5.510
А поштарина вклучена во цената или како?Logitech G502 Hero 41e и Logitech G240 MousePad 15e.
А поштарина вклучена во цената или како?Logitech G502 Hero 41e и Logitech G240 MousePad 15e.
14$ shippingА поштарина вклучена во цената или како?
102usd FedEx
42 usd Intel Xeon E3 1220 V3 и 4гб ддр3 1600мхзОКМесто и за сексуални средби има сега.
Ногаркава ако ја закачиш со нога на поминување ќе го собираш мониторот/компјутерот на парченца од земја.Биро од локален мајстор направенo од нула по мој дизајн. Димензии на плотна: 1800x750. Место и за сексуални средби има сега.
Вкупна цена 6500 ден. што вклучува: рака, транспорт, склопување и материјали за дупла иверица (доста ефтин го најдов).
Погледнете го атачментот 93620
Или ако качи погабаритна партнерка за сексуална средбаНогаркава ако ја закачиш со нога на поминување ќе го собираш мониторот/компјутерот на парченца од земја.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Сеа не мрда,ако ја удриш со нога ќе се откорне со се штрафови.6 штрафови му реков да заштрафи таму не мрда, а партнерката над фиокар ќе ја наместам.![]()
Google Search
www.google.com
Некој да знае кај се наоѓа ваков хоризонтален Cable Management Tray за одоздола местење на биро.
Кои се добрите страни на уредов?Ubiquiti EdgeRouter X - 64.18€ EuroDK
Одличен (релативно) интуитивен софтвер, добар хардвер, VPN, 5 гигабитни порти, релативно ефтин за тоа што го нуди, супериорен SQM во споредба со конвенцијален рутер, Load Balancing, CLI конфигурирање за поискусни. Велам релативно интуитивен зошто овозможува почетници да се снајдат, а во исто време нуди многу опции за семи-професионална употреба.Кои се добрите страни на уредов?
Јас земав ваква некоја, 2990. Ме изненади, дува многу а и влече лисја со дробење. Ќе се најде веројатно и за други работи.Заборавив да го спомнам во претходното мислење. Купено пред месец дена. Првично го купив како за чистење на PC. Overkill е за таа работа, требит на трето/четврто ниво да го ставиш за да не скршиш нешто во куќиштето. Тамам е за чистење патосници од кола преку дувачот зошто е прилично силен па после ако треба со правосмукалката, за дување лисја и дрвени струганици е супер. Внатре има ~60цм црево со два приклучоци за шмукање, кеса за отпадот и продолжеток за дувачот (~25cm, на сликата).
Прилично сум задоволен, само цревото за шмук изгледа како „фуш“ изработка и е премногу кратко. Друга замерка е што е премногу гласно на секое ниво што е над 4, така што мора да носите заштита за уши, или во мојов случај MH-751 слушалки од PC.
Купено од BOIS.com.mk по цена од 2,400 денари.
Прочистувач Winix Zero Pro
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Од аеродром, позади школото,на крајот во зелените згради се наоѓа продавницата
Sent from my iPhone using Tapatalk
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден