сметки, договор за кирија, сметки ко кираџија .. се има понудено ко опција на сајтот во листа проверте .. нешто може ќе фати .. има и other document, гаранција сл. .. важно да има некој печат и ваше име и адреса.Сега проверив, и кај мене вика 15ти ноември. Личната карта ми е од 2016, сметките не се на мое име. Можно е Customer support да го решат ова без да треба да вадам нова лична карта?
сметки, договор за кирија, сметки ко кираџија .. се има понудено ко опција на сајтот во листа проверте .. нешто може ќе фати .. има и other document, гаранција сл. .. важно да има некој печат и ваше име и адреса.
И да имаш на македонски е, ќе барат превод, навистина глупо.Немам ништо такво поново од 3 месеци, а и под кирија не бев на иста адреса ко таа на Payoneer. Сега разговарам со customer support, ако помогнат некако ќе апдејтнам овде. Ептен глупи им се ограничувањава.
И да имаш на македонски е, ќе барат превод, навистина глупо.
Испратено од SM-G955F преку IT.mk форум апликација
и порано им имам праќано на македонски само, до сега не се бунеле, и сега им пратив сметка телеком .. ќе видам што ке кажат па ке пишамИ да имаш на македонски е, ќе барат превод, навистина глупо.
Испратено од SM-G955F преку IT.mk форум апликација
а по што тоа заклучи? пошто новата банка бара валидација? од секад барале IDПочеток на крајот на Пајонир?
Како изгледа тој извод? Изгледа нема да ми е од корист пошто не ми е поврзана со мкд банка.Сега завршив со муабетот со customer support. Извод од состојба во банка е доволен, и не е проблем ако е на македонски/со кирилично писмо. Ставив PDF извод од NLB, па ќе видиме дали ќе помине. Муабетот што ми го направија беше "That is ok, language is not an issue. We will send it to someone who can read".
Како изгледа тој извод? Изгледа нема да ми е од корист пошто не ми е поврзана со мкд банка.
Сериозно нема да може со пасош/лк постари од 12 месеци?
Ниедна сметка не добивам на мое име.
Moze screenshot vo vrska so smetkive deka treba da bidat ponovi od tri meseci? ( ako e od juni mesec dali se vazi?) FalaНемам ништо такво поново од 3 месеци, а и под кирија не бев на иста адреса ко таа на Payoneer. Сега разговарам со customer support, ако помогнат некако ќе апдејтнам овде. Ептен глупи им се ограничувањава.
Некој да помогне како да извадам картичка, имам веќе 50$ на сметката пратени од Payoneer акаунд, но повторно не ми дозволува. Нај веројатно сака парите да дојдат од фирма.
а кај што прати ID не прочита? директно на формата каде го закачуваш документот пишува .. пишува сметка или таков тип на документ до 3 месеци, лични документи до 12 месеци ..А од кај ви е инфово дека документите не треба да се постари од 12 месеци?
Јас пратив ID, ќе видиме што ќе кажат, ама како што се “агилни” подобро да ги контактирам на чат па да видам што ќе направиме. Сметка на мое име немам, од НЛБ евентуално извод, или сметка на име на маж ми заедно со венчаница? :fooled:
Значи стварно го тупат :angry:
Не прочитав :annoyed: Ништо, ќе ги контактирам на чат.а кај што прати ID не прочита? директно на формата каде го закачуваш документот пишува .. пишува сметка или таков тип на документ до 3 месеци, лични документи до 12 месеци ..
оди со аргумент дека е валиден документ и дека има дата до кога е валиден на негоНе прочитав :annoyed: Ништо, ќе ги контактирам на чат.
Или тоа, или имам извод од НЛБ, само без печат е оти го симнав од страна.оди со аргумент дека е валиден документ и дека има дата до кога е валиден на него
Праќаат емаил? Кај мене немаше опција да внесам бизнис, да не си помешал нешто...Како од Марс да сте, само закачете скенирана лична карта и во бизнис наведете фриленсинг (ако тоа ви е бизнисот) и ставете линкови од вашите профили на апворк и сличните страници. Верификацијата е инстантна, автоматски ја одобри кај мене и одма ми тргна било какво известување/забрана.
Како што кажаа погоре, не е прва е-комерц компанија што ги бара овие информации, нема ни да биде последна.
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден