Па јави се, ќе ти порачам.Имам Хрватски paypal, и имам проблем. Имено скриптата за плаќање преку paypal е ставена како опција - и идам next, next, имено не се совпаѓа billing i shipping (Хрватски Paypal, Македонска адреса) и не можам да порачам, дава ерор.
Дали некој нашол решение за ова?
Последен пат околу 1 година беше 1800 вкупно или над 500еу дневноНекој од прва рака да не знае за словенечкиот акаунт тригерот на колку беше 1800 долари/евра или повеќе?
а бе брат, јас како што знам цел живот сме во кризаНормалната дискусија е фантастична.
Него како пуштија за МК да користиме РР за плаќање, така ќе пуштат и за примање парички, само да мине кризата и ќе биде.
да не се правиме луди, 30 години не мрдаме никаде, освен од сожалување нешто ни одобруваат, како за пример од пред година дена сменија некој закони кој беа уште од СФРЈ ( донесени пред 45-50 години )Зависи во која држава живееш.![]()
Сепак мрда по нешто, инаку РР за МК е достапен од пред 6 години.од пред година дена сменија некој закони
Ќе правиме муабет и порано од година дена.за година дена пак ќе правиме муабет
важи, прави скин шут на муабетот и оној кој ќе изгуби части пиво и ќебапи, бива?Ќе правиме муабет и порано од година дена.
е што не ти се јаде ќебапи и пиво не ти се пие?Значи какви песимисти се да си ибете веко, од песимизам не ни пркнува државата.![]()
договореноМене ми се јаде печена кокошка.![]()