Julian
lurker
- 20 август 2016
- 521
- 352
Преку ден супер работи и кај мене. Ама кога има лига шампиони и куп уефа само сецка. До 20 јануари ми е акаунтот, после тоа ги баталам.
Преку ден супер работи и кај мене. Ама кога има лига шампиони и куп уефа само сецка. До 20 јануари ми е акаунтот, после тоа ги баталам.
Од истиот селер ли? И кај мене пред месец дена сецкаше на ЛШ, му фрлив некоја закана на селерот и сега е супер (арена, беин...).Преку ден супер работи и кај мене. Ама кога има лига шампиони и куп уефа само сецка. До 20 јануари ми е акаунтот, после тоа ги баталам.
Од истиот селер ли? И кај мене пред месец дена сецкаше на ЛШ, му фрлив некоја закана на селерот и сега е супер (арена, беин...).
Уште траеше протекшн тајм па му пишав дека ќе го пријавам ако не ми работат арените.извршители да не му прати?
Од друг селер. И закани и пцовки се пратени, без одговор на сето тоа.Од истиот селер ли? И кај мене пред месец дена сецкаше на ЛШ, му фрлив некоја закана на селерот и сега е супер (арена, беин...).
Ептен глупо е на цел екран да се покажуваат каналите...^ Така изгледа беше порано во обичната не-про верзија, сега оваа е полоша.
Немаат ли рапид нивна апликација?
Така се погодило, зависи од многу фактори, од изворите од кај ги земаат каналите, како им бил подесен стримот итн.Dali e mozno da receme rapid iptv ima 50 reseleri niz evropa. Skoro doznav deka ot toj sto zimam ptetplata bil reseeler od rapid i pred nekoj den zemav test isto od reseler na rapid. Cudno mi bese toa sto kanalite se isti ama kvalitetot ne. Da receme kaj edniot idat rts hrt vo 50 fps kaj drugiot 25. Kako e mozno toa? Zar ne treba ist da e kvalitetot ipak se reseleri od rapid i dvajcata? Ili mozebi kako reseleri imaat moznost da vlagaat vo postavki i da receme da namaluvaat ili zgolemuvaat kvalitetot na slika od 25 bo 50 fps?
Да препорачате iptv само спортски канали до 25 евра?
Испратено од JSN-L21 преку IT.mk форум апликација
Мислам дека нема да најдеш ИПТВ со само спортски канали до 25 евра (годишно?).
Бај д веј, читам коментари за алиекспрес иптв-ата, незнам што друго очекувате. Имав проблем со кинезите претходно, едноставно си прават како им прдне на памет. Некогаш одговараат некогаш не. Ефтино иптв ама стабилност сигурност и поддршка немате. Незнам што е проблем за 1000ка повеќе да купите од македонски иптв провајдер па трубите му на главата до утре кога имате проблем.
Еве на пример јас кога имам некоја мака, што најчесто е по вина на клиентите, го замарам @mkiptv и дечкото крајно колегијално и фер искача у пресрет. Имам купено 7-8 до сега од него, можам да кажам квалитетно и прогресивно иптв, има инвестиции во сервери и се подобрува квалитетот секојдневно. Ете тоа го барам кога давам пари за иптв, да ги земев тие 7-8 пакети од кинезите ке ме скидаа клиентите до сега![]()
Не барам годишно можеби требаше да напоменам за 6 месеци, ама апсолутно не ми треба ништо друго освен спортски програми и немам намера да плаќам за нешто што не ми треба. Сигурно можат да овозможат само спортски пакет во оваа цена, кога за 100 милијарди канали 6 месечна претплата е 45 евра
Мислам дека може само во Шпанија и уште неколку земји, имаш инфо дали може кај нас?Тогаш земи си DAZN од тука за 1.50евро Commerce Made Simple
Мислам дека може само во Шпанија и уште неколку земји, имаш инфо дали може кај нас?
Поњкап е vpn-от од спортскиов пакет...Веке 5-6 месеци гледам ДАЗН преку впн
Вака да, фала ти ќе го пробамCommerce Made Simple
Све што ти треба тука имаш 1.5евра ДАЗН и 2 евра Норд впн, со норд отвараш Канада, УС и Јапан
Дали и ДАЗН бара добра интернет врска како и ИПТВ? Дали постабилни се?
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 2m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5681-10
220,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден