Случајно ти го видов коментаров минатата среда и поднесов барање во четвртокот, ќарив субвенции и го купив м365. Фала бро
Случајно ти го видов коментаров минатата среда и поднесов барање во четвртокот, ќарив субвенции и го купив м365. Фала бро
Случајно ти го видов коментаров минатата среда и поднесов барање во четвртокот, ќарив субвенции и го купив м365. Фала бро![]()
️Јас прво нешто што гледам е дали има вело патеки, втора опција споредни улици во иста насока на кај која што терам со убав асфалт и помалку коли а ако нема ни такво нешто ондак или на улица или на тротоар.Едно прашање до вие што веќе си ги користите подолг период скутерчињата...дали само на пешачки патеки(тротоари) ги возите или ги терате и по главни улици?Пошто на youtube глеам странците ги цепат по улици.
Никако обичната верзија, ако имаш средства да го земеш 365 pro.Дечки кој е заклучокот? Во план сум да земам m365 или m365 pro од каде во МК е најдобро да се купи?
Од каде а да имам важечка гаранција и сервис?Никако обичната верзија, ако имаш средства да го земеш 365 pro.
Прашај го @tomi он пред некој ден се пофали дека земал.Од каде а да имам важечка гаранција и сервис?
Смееш да влезеш, ама мора да го буткаш.Смее да се влезе со шаоиво во Веро и слични поголеми маркети? И на кој начин, да го буткаш нерасклопен, склопен?
Џони ако не ти се брза, почекај до крај на јули да се собереме повеќе души и да земеме про верзија, сигурно ке дадат 50еу попуст од парче ако сме 5 души. Ем ќе падне некоја дружба и размена на искуства(модови, firmware-и,гуми и сл.,)Смее да се влезе со шаоиво во Веро и слични поголеми маркети? И на кој начин, да го буткаш нерасклопен, склопен?
Го земав обичниот пред 8 дена, искрено супер си е за во скопје, јас лично не би дал повеќе од 20к за тротинет, пошто ми дадоа субвенции го купив. Не патам од комплекси дали е про или не, гледам да е исплатливо и паметно така се осеќам убаво.Џони ако не ти се брза, почекај до крај на јули да се собереме повеќе души и да земеме про верзија, сигурно ке дадат 50еу попуст од парче ако сме 5 души. Ем ќе падне некоја дружба и размена на искуства(модови, firmware-и,гуми и сл.,)
Џони ако не ти се брза, почекај до крај на јули да се собереме повеќе души и да земеме про верзија, сигурно ке дадат 50еу попуст од парче ако сме 5 души. Ем ќе падне некоја дружба и размена на искуства(модови, firmware-и,гуми и сл.,)
Да бе негде кај што ќе дадат фискална и гаранција. Не од диви препродавачи.Ако е муабетот за во ХИ стор и јас сум за про.
Го купи ли веќе? Пошто ако читаш на темава пишав за оние кои се во можност(средства) да го купат про верзијата тој е подобрен во секој поглед.После колку време возење отприлика почнува да крцка, гледам на ибеј ги продаваат различни димензии, 0.6/0.8/1.2 mm, од колку мм да нарачам?
0.6/0.8/1.2mm Silicone Vibration Damper Anti Shock For Xiaomi Mijia M365 Scooter | eBay
Крцкањето е поради штрафовите на handlebar, барем така е кај мене ги престегнувам секој месец дена и не крцка.После колку време возење отприлика почнува да крцка, гледам на ибеј ги продаваат различни димензии, 0.6/0.8/1.2 mm, од колку мм да нарачам?
0.6/0.8/1.2mm Silicone Vibration Damper Anti Shock For Xiaomi Mijia M365 Scooter | eBay
Не, механизмот за склопување попушта со тек на време (види слика), почнува да вибрира и се става како парче силикон или гумаКрцкањето е поради штрафовите на handlebar, барем така е кај мене ги престегнувам секој месец дена и не крцка.
Во ред ќе купиме 50 такви парчињаНе, механизмот за склопување попушта со тек на време (види слика), почнува да вибрира и се става како парче силикон или гума
Го купив обичниот пишав претходно.Во ред ќе купиме 50 такви парчиња, битно е да знаеме дали си заинтересиран да чекаш да се собереме минимум 5 души за про верзијата или сакаш да си го земеш обичниот.
Линк од али? Лесно се менува, да не треба да се леми?Скоро 600км имам извртено до сега, освен една дупната гума, никаков друг проблем. Ни крцкање, ни клапање, ништо.
Пред 2-3 недели му ставив дашборд од Про моделот (копија од Али) и сум презадоволен.
https://www.aliexpress.com/item/32719659857.htmlЛинк од али? Лесно се менува, да не треба да се леми?
1.Ако роси ништо страшно, гледај да не те фати.Се подновив и јас со стандардниот Xiaomi M365 во црна боја од Анхоч. Имам две прашања што ме мачат.
1. Што ќе се случи ако ме фати дожд додека возам, дали скутерот е отпорен на вода?
2. Преку која апликација го поврзувате тротинетот со Андроид телефон? При секое ново поврзување ми јавува DEVICE OFFLINE дури и кога е вклучен и ми бара да правам RESTART DEVICE. Каде гледате колку километри вкупно има минато тротинетот?
Поздрав !
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден