кој го терал камерман да биде? Ваљда не мислиш дека е ок секој дома си купи еден ртг на старо и да си се фоткаме xD А ете има и луѓе што работат со ртг(), има и чернобил што работатЕве ти пример (кој бараше). Сите во медиите во Македонија, кога ќе спомнат имаме ли линк (од пред собрание, влада, мост, поток, ливада) мислат на 3G линк. Кај нас се најкористени LiveU LU500 моделите во кои идат од 2 до 8 SIM картици (да 6-8 модеми).
Замисли колку е полесно да замениш 8 сим картички со 2. + HEVC. Кај нас рака на срце се шлепаат на две повеќето и онака, па затоа имаме (ало дали се слушаме? Најверојатно имаме проблеми со линкот, ќе се обидеме повторно подолу во вестите.)
Сироти колеги камермани идат со статив од 10 кила, камера од 5-6 кила, ранец за LiveU кој е околу кило две, ама грее како печка. И на крај торба со резерва батерија, микрофони и слично. Во сред лето е бетер него да мешаш бетон.
Погледнете го атачментот 75683 Погледнете го атачментот 75684
е добро де, здравје, не мора да е ли-фи, што сака нека е само да не е опасно по здравје.Ти спомна лифи не јас. Јас сано ту покажав оти лифи сега за сега е нереално сценарио.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ако е едини проблем калциумот на коњ сме, ќе видиме за 50 години што уште не ќе откријат. Само ќе спомнам дека безоловен бензин кај нас пред помалку од 10 години се укина.
„Ин витро е студијата која ти си ја линкал, направена е врз клетки на стаорци, наспроти студиите направени врз живи стаорци (кои ги наведуваш).“ Ма после мене ако сака потоп нека биде, што би рекол наполеон xD