Na xbox ili на сајт?Прашање: Како купувате игри, кога Македонија не е наведена во подржаните земји? Мора картичката да се совпадне со земјата...
Со крагнатаТоа ПС5 како магаре со ушите нагоре![]()
На Xbox-oт од store. Македонија ја нема како опција да ја одбереш, а мора картичка и billing address од картичката...Na xbox ili на сајт?
Мислењето е автоматски споено:
Со крагната![]()
Ма јок. Тури турска како земја у settings, reboot. Тури после наша картичка со наша адреса и турска како земја само додај нула на поштенски код. Ако и тогаш ти бара тоа region must , иди на PC на https://account.microsoft.com/billing/addresses стави Preffered billing турката, preffered shipping americka ili mk.На Xbox-oт од store. Македонија ја нема како опција да ја одбереш, а мора картичка и billing address од картичката...
Фала ти многу, ќе пробам вакаМа јок. Тури турска како земја у settings, reboot. Тури после наша картичка со наша адреса и турска како земја само додај нула на поштенски код. Ако и тогаш ти бара тоа region must , иди на PC на https://account.microsoft.com/billing/addresses стави Preffered billing турката, preffered shipping americka ili mk.
Фала ти многу, ќе пробам вака
Исто може да ти удрат sofт lock 72 часа некад и да ти вика треба да се слагаат, тогаш не запињај да не попиеш хард лок него почекај си 72часа.Фала ти многу, ќе пробам вака
Исти проблем и не најдов решение. Стрикно со кабел на полначДали некој знае како да се конфигурира контролерот да не исклучува после 10-15мин неактивност, додека играш на тастатура и маус? Вклучен со кабелче на конзола и слушалки на него за Voice Chat. Пребарував по интернет но не најдов некаде некое решение.
Кај мене нема проблеми. Ја имам оригиналната батерија на полненење и кога е на кабел во конзола не се гаси.И така со кабелче се исклучува …
Дури и батерија имам купено од Анхоч rechargable, таа има посебен конектор на неа и пак се гасне.
Каква е таа оргинална батерија? Обични 2 батерии користи или aftermarket батерија.
Не знаев дека имаат вакво нешто. Ќе пробам утре уште ова со Spotify.![]()
Xbox Rechargeable Battery + USB-C® Cable | Xbox
Keep the action going with the Xbox Rechargeable Battery + USB-C Cable.www.xbox.com
Со слушалки што сум имал искуство до сега (студиски, аудиотехника), едно 4 пати побрзо се троши батеријата. Сепак 2 саати playtime е многу лошо.
PROJECTOR WANBO CUBE 1 w/GIMBAL Android TV 11, 350Ansi, 200:1 720p, HDMI, USB 2.0, AUX, WIFI,BT w/speakers, Sky Blue
9.550,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден