Тој е багнат од старт. Никад не сум видел онака се да работи како треба.Багнат е веб mojtelekom.mk?
Погледнете го атачментот 90651
Логиран сум, ми го пишува името горе десно кое секако го избришав за скриншотов ама не давет ништо
мобилната апп си работе

До сега не сум видел такво нешто ама ако е така АШКОЛСУН !!незнам дали да кажам позитивно или негативно, пред 1 саат снемав интернет и тв, се јавив на 122 ми кажаа дека оптичкиот кабел е во прекин и утре ке пуштат екипа да го среди а меѓувремено ми пуштија 100 гига на мобилен додека да се пушти оптиката
ваков гест не ми се десил до сега дури неми се веруваше додека не видов на мој телеком
Не може скоро на ниеден рутер од телеком, освен ако го немаш супер јузер акаунтот.Дали некој имал сличен проблен на Huawei HG8145V5 да не може да подеси DNS Server... help?
Не може скоро на ниеден рутер од телеком, освен ако го немаш супер јузер акаунтот.
До сега не сум видел такво нешто ама ако е така АШКОЛСУН !!
До сега не сум видел такво нешто ама ако е така АШКОЛСУН !!
Па не би рекол дека е најстабилен.Немат! Телеком оптиката е моментално најбрз и најстабилен. Имаа само една маана, беа ограничени во волумен многу малку, ама го решија и тоа.
Па не би рекол дека е најстабилен.
последнава година IP адреса менуваат на 12 часа и на секои 12 часа имаш по една минута прекин.
3-5 секунди никад не било бар кај мене. Како рече и @Astro кога ќе снема, ТВ се укочува околу 30сек, а интермец околу 1мин додека се свести. Баш пред неоој ден пошто ми е околу 4и30 ресетот му седнав до него и го мерев по лед диоди, од момебт на лед офф до лед он (вклучени и кога трепка, т.е. се конектира). На работа исто од снемување до доаѓање на нет поблиску до минута. Да беше 3~5сек, немаше ни да забележувам дека снемало.3-5 секунди трае конектирањето, минута нешто имаш проблем.
да видиш со техничка, тв никад не сум приметил да сецне, а не да се укочи што викаш 30 сек. Интернет исто паѓа конекција и генерала одма се враќа.3-5 секунди никад не било бар кај мене. Како рече и @Astro кога ќе снема, ТВ се укочува околу 30сек, а интермец околу 1мин додека се свести. Баш пред неоој ден пошто ми е околу 4и30 ресетот му седнав до него и го мерев по лед диоди, од момебт на лед офф до лед он (вклучени и кога трепка, т.е. се конектира). На работа исто од снемување до доаѓање на нет поблиску до минута. Да беше 3~5сек, немаше ни да забележувам дека снемало.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Точно, ТВ никогаш поради ова не сецнало, а интернетот го нема, што знам, едно 15-20 секунди.да видиш со техничка, тв никад не сум приметил да сецне, а не да се укочи што викаш 30 сек. Интернет исто паѓа конекција и генерала одма се враќа.
Неделата навечер пријавив во техничка проблем - скинат кабел на оптички интернет. Ми падна рутерот и еден кабел се скина. Поминаа 2 дена сеуште не е дојдена екипа да среди. А до сега во рок од 12 часа доаѓала дури и за помал проблем. Некое решение за ова?
малце притисок, работа од дома неможеш да работиш и сл.Кај мене му треба едно 20-30 секунди у просек да се врати.
Ќе ги замараш цело време, на секој 2-3 саата јавувај се.
3-5 секунди трае конектирањето, минута нешто имаш проблем.
3-5 секунди никад не било бар кај мене. Како рече и @Astro кога ќе снема, ТВ се укочува околу 30сек, а интермец околу 1мин додека се свести. Баш пред неоој ден пошто ми е околу 4и30 ресетот му седнав до него и го мерев по лед диоди, од момебт на лед офф до лед он (вклучени и кога трепка, т.е. се конектира). На работа исто од снемување до доаѓање на нет поблиску до минута. Да беше 3~5сек, немаше ни да забележувам дека снемало.
ТВ не прекинува кај мене воопшто кога се ресетира pppoe конекцијата. Да не си на бакар ти?3-5 секунди никад не било бар кај мене. Како рече и @Astro кога ќе снема, ТВ се укочува околу 30сек, а интермец околу 1мин додека се свести. Баш пред неоој ден пошто ми е околу 4и30 ресетот му седнав до него и го мерев по лед диоди, од момебт на лед офф до лед он (вклучени и кога трепка, т.е. се конектира). На работа исто од снемување до доаѓање на нет поблиску до минута. Да беше 3~5сек, немаше ни да забележувам дека снемало.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
ТВ не прекинува кај мене воопшто кога се ресетира pppoe конекцијата. Да не си на бакар ти?
Лошото е ако си на видео повик тоа време кога се ресетира и јас божем го планирам времето на ресетирање но снема струја некогаш и се порамети, не знам дали пишува во рутерот кога е промената, не сум приметил во точно кога се менува.
Така беше порано пред околу 10 години.
Тоа.
Порано беше на 24 часа промената. Еднаш станав во 3 саат ноќе, рестартирав рутер и после се менуваше во 3 саат, проблем никогаш не приметив. Сега нема врска кога ќе го ресетираш рутерот, они си мењаат кога сакаат. Сега имам секој ден прекин во 10:38 и 22:38 и немам интернет по цела минута. Два пати имам проблем, и во прва и во втора смена.
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден