Justice for All
hello world
- 10 септември 2010
- 405
- 251
OnePlus 6 e мојов ама ако има ваква машина тогаш што е битен моделот?За кој модел?
OnePlus 6 e мојов ама ако има ваква машина тогаш што е битен моделот?За кој модел?
До 30.000 денари кој телефон би ми го препорачале како best bang for the buck? Камера - Батерија приоритет.
Имам сочуван како нов xiaomi 11 pro 8/256До 30.000 денари кој телефон би ми го препорачале како best bang for the buck? Камера - Батерија приоритет.
Pocophone f4Mi10/Mi10T Pro/Mi 10 Pro. Со GCAM колат се. Плус Snapdragon 865, доста ефикасен чип.
?Pocophone f4
Кај има ваков за 30к? На phones.mk е 40к.Mi10/Mi10T Pro/Mi 10 Pro. Со GCAM колат се. Плус Snapdragon 865, доста ефикасен чип.
Кај има ваков за 30к? На phones.mk е 40к.
E OK, јас го гледав овој![]()
Xiaomi Mi 10T PRO 5G 8GB RAM/256GB | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.www.mobelix.com.mk
![]()
Xiaomi Mi 10T PRO 5G 8GB RAM/256GB | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.www.mobelix.com.mk
Немој тоа, имаш подобра опција за истата цена.Треба да и одберам телефон на мајка ми, ќе го продолжува договорот со А1. Препорачајте нешто до 300 евра.
Таа користи само вибер и камера, друго не е битно, ни екран ни refresh rate...
Овој модел гледам има повеќе рам за таа цена од другите па ме привлекува. Што мислите?
TCL 20L+ - User opinions and reviews
www.gsmarena.com
Не можам да го искористам онлајн попустот зашто таа веќе го склучи договорот пред едно 6 месеци, а не зеде телефон тогаш, и кажаа дека може да земе кога сака покасно. И сега сака. Се јавив во контакт центар да прашам и викаат дека нема да може. Вика договорот е склучен во салон, а овој попуст важи само за нарачување преку интернет.Немој тоа, имаш подобра опција за истата цена.
Исто и ова, гледам има 5000 денари онлајн попуст.
Мислам дека ќе се одлучам за Poco M4 pro. Нај bang for buck опција ми се чини.
Има некој подобар предлог?
Човеков рече дека ќе зима од А1 со продолжување договор, не знам зошто му праќаш линк од мобеликс.![]()
Samsung Galaxy A52s 5G 6GB RAM/128GB | Mobelix Премиум Мобилара
Човеков рече дека ќе зима од А1 со продолжување договор, не знам зошто му праќаш линк од мобеликс.
Имам Samsung A13 што сакам да го рутирам. Знам дека knox ќе престане да работи. Tоа значи оневозможување на Samsung апликации и Samsung pay, да не има нешто друго посериозно? Дали уште можам да користам Samsung dex?
Нема разлика. Освен ако сакате брзо полнење. И така поленењето е адаптибилно и самиот телефон влечи помалку струја поголем дел од времето.Брз совет...на одмор дојдовме фамилијарно Струга и како што е ред нешто се заборава и овојпат тоа е баш ранецот со некоја книга, слушалките и полначот . Треба да полниме два телефони А52 за следните 4 дена. Да купувам оригинал полнач или доволен ќе е некој од dummy маркиве од Анхоч за 400-500 ден?