Од пејпал на пејпал одма стигаат. Од пејпал во банка зависи која држава.Знам дека нема,општо ме интересираше.
Малку помош околу PayPal и Visa Electron дебитна од NLB, мада повеќе е проблем со картичката.
Во мај лани на картичката и истече рокот и ми стигна порака да ја подигнам новата од експозитура, ради x причини тек претходната недела ја подигнав.
Картичката е активна, има средства и има доволно голем интернет лимит да се направи трансакција.
Старата картичка беше врзана за PayPal и без проблем беа вршени трансакции, ама новава не сака ни да се поврзе со акаунтот (пробав прво со update на инфо, после ја избришав од wallet и сега пробувам пак да ја поврзам). Ми јавува грешка:
"Your card was declined by the issuing bank. Please try a different card or contact your card issuer with questions."
Слични грешки вади и кога пробав директно без PayPal да ја врзам со Origin или Steam. Бев до NLB денеска, ми викаат дека со картичката се е во ред, едино да сум се јавел на 15 600 па да ми дадат подетални информации за проблемот, тоа ќе видам утре. Дотогаш да не имал некој сличен проблем?
да не треба првата трансакција да биде на банкомат,
ја кога добив нова еднаш неможев ништо на нет да нарачам, па ми рекоа прво на банкомат да ја употребам па после ке може...
Здраво, некој да ми помогне во врска со PayPal.
Зошто кога праќам пари ми ја дава опцијата Paying for an item or service а не можам да ја најдам опцијата Sending to a friend?
Од банка!!!Кога плаќате на paypal, конверзијата од банка ја оставате, или од paypal?
Од банка. Многу неповолна за нас е онаа од PayPal.
Од банка!!!
... enabling an attacker to gain access to an account with nothing but stolen credentials
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден