petre.dimov
lurker
Додека сме кај оваа тема, дали некој од членовите го имаат пакетот на Vip.One Combo S од 999ден и дали ветената брзина од 30mbps е остварлива.
Јас го имав до пред еден месец, навистина е 30мбпс, РТТ е околу 8-9ms. Сега сум на 100/5, и толку е, 100/5. Скопје, центар.Додека сме кај оваа тема, дали некој од членовите го имаат пакетот на Vip.One Combo S од 999ден и дали ветената брзина од 30mbps е остварлива.
Ај еден спид тестЈас го имав до пред еден месец, навистина е 30мбпс, РТТ е околу 8-9ms. Сега сум на 100/5, и толку е, 100/5. Скопје, центар.
eve ti speedtest od combo MАј еден спид тест![]()
Го имаат двајца другари толку е, 29 DL, околу 1 UL. Баш пред ден два бев и гледав. Добар е нивниот кабелски интернет, торент+ јутјуб +сурфање, без никаков проблем.Додека сме кај оваа тема, дали некој од членовите го имаат пакетот на Vip.One Combo S од 999ден и дали ветената брзина од 30mbps е остварлива.
Ја гледаш цената само за уредот. Пример некој телефон само телефон цената му е 12.000 и може да го земеш така без пари со тој буџетот што те следува 12к.Некој да каже искуство со тоа „буџетот“ на телеком/магента корисниците што како оди. М пакетите на мобилен имале поединечно по 6000ден буџет, што значи два даваат 12000ден. Но што со тие, како оди постапката да се земе пример телевизор? Друго гледам и тука некаков попуст(од 16к на 5к), важи општо за сите што се во магента или само за некое специфично сценарио?
Оваа информација ти е од салон? Вчера се јавив, ми рекоа дека не се знае точен датум кога ќе заврши понудата, до денот кога ми завршува договорот со Вип (17ти февруари) би требало уште да трае. Во документот објавен јавно, нема наведено кога завршува понудата, освен за 1000мин меѓународни разговори кои по 31 јануари стануваат 500 мин. Тоа воопшто не ми е битно.Секој со своите потреби. Магентава е добра понуда ако се фати попустот од 25%. Трае до 31.01.2017.
Ps4 1tb + Fifa 17 ako ima seuste za 48x100 den e najisplatlivo. Ke go prodades 300e minimum.Оваа информација ти е од салон? Вчера се јавив, ми рекоа дека не се знае точен датум кога ќе заврши понудата, до денот кога ми завршува договорот со Вип (17ти февруари) би требало уште да трае. Во документот објавен јавно, нема наведено кога завршува понудата, освен за 1000мин меѓународни разговори кои по 31 јануари стануваат 500 мин. Тоа воопшто не ми е битно.
Некој предлог што е најисплатливо да се земе од уредите со субенциите што ги дава Телеком? Немам потреба од мобилен телефон, можеби некој предлог за телевизор или пак нешто што е исплатливо да се земе и да се продаде одма.
браво!Сабајле во 10 ми се јавија дека во мојата зграда уствари немало бакар туку оптика. Така да отидов на интернетот оптика, а телефонот и телевизијата М пакет. Во 2 дојдоа да монтираат, во 3 завршија. Ми направија мерак иако е поскапо...
ако добро те разбрав интернет М / тв М300 денари![]()
фиксен или мобилен?Телефони - М
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX SE QMK/VIA LP HS RGB, Milk POM Red Switch, 2.4Ghz/BT/Wired, Black, K3M-F1
7.950,00 ден
Бесплатна достава
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден