Не попуштај!Јас вака терам и не планирам да потпишам. Не сум бил во салон и не сум добил известување дека морам да сменам пакет или насилно да ме префрлат.
Погледнете го атачментот 156360
И јас сум на истиот пакет, и ми истекува договорот, ниту ми се јавиле ниту ме имаат нешто известено (ми се немаат јавено за обнова на пакети ниту еднаш до сега) дека завршува пакетот, плус на кој начин би те натерале да потпишеш нов договор?И јас сум на истата патека, не ми се продолжува.
Но кога отидов во салон да потпрашам некои работи, ми кажаа дека баш овој пакет на кој сум моментално завршува на 15-ти Декември, и дека ќе бидам известен и приморан да направам миграција на нов пакет, сакал не сакал.
Се работи за Магента 1 М 2022, мобилни М 2021 верзија.
Тајмингот ми е премногу сомнителен да баш кога одлучувам да си останам на стар пакет (само мобилни + оптички, без ТВ), или сум параноичен и Телеком крои завери против против мене
@eX3v1l да не случајно имаш слично стар пакет и информација да навистина истекува?![]()
Со новите пакети за интернет оди и тв, јас немам потреба од тв, мн глупо што ги споија, зголемија цена и сега ни натаму ни наваму.