Kaj mene raboti mi se obnovuva na 8-miВи работат турските нетфликс акаунти?
Мојот го исклучија. Без никакво известување, а пред некој ден наплатија за следниот месец.
Сега бара да изберам нов мк план.
Последна промена:
Kaj mene raboti mi se obnovuva na 8-miВи работат турските нетфликс акаунти?
Мојот го исклучија. Без никакво известување, а пред некој ден наплатија за следниот месец.
Сега бара да изберам нов мк план.
I ksj mene istoKaj mene raboti mi se obnovuva na 8-mi
Pravi nov acc so turski vpnГо обновив членството со МК план и сега не може да го делиме со еден другар. Бара потврда на household и само еден може да го користи.
Го обновив членството со МК план и сега не може да го делиме со еден другар. Бара потврда на household и само еден може да го користи.
прати бре линк да видам, јас не видов ништо корисно и функционално.читај бре позади неколку страни ,има веке за тоа што треба да се направи
Како шо пишав, ништо корисно и функционално. Ако кликнам јас апдејт, тој не може да гледа и обратно.
Планот е премиум и ова нема врска со households.Кликаш на send by email or SMS, добиваш порака, кликаш Update household и толку. Ако ти кликаш на апдејт он не може да гледа, онда акаунтот ви е basic (Watch on 1 supported device at a time).
Стремио не е глупост верувајНе знам искрено што е Стремио а и не ми се замара со непознати/полулегални глупости. Немам проблем да си платам ако има навистина квалитетна содржина која вреди.
Не знам искрено што е Стремио а и не ми се замара со непознати/полулегални глупости. Немам проблем да си платам ако има навистина квалитетна содржина која вреди.
Или стремио со дебрид. Боље работи директ на ТВ ми е инсталирано.има да, коди со платен дебрид
Или стремио со дебрид. Боље работи директ на ТВ ми е инсталирано.
Ако има сидови си тера откако ќе го оставиш малку да искешира. Опенхајмер 80гб малку сецнуваше, ама 20гб немаше проблем (и Дина 1). Xiaomi TV Box S и Amazon Fire TV Stick 4KПушти клипче од некој 4к хдр од 40гб како се понаша тој стремио да видиме
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден