Муштеријата не е зијан, вратен му е целиот износ што го платил и бесплатно користел диск 2 години.Само ќарот во свој џеб, зијанот на муштериите? Пиши која фирма ја имаш, да знам моја нога таму да не припари.
Муштеријата не е зијан, вратен му е целиот износ што го платил и бесплатно користел диск 2 години.Само ќарот во свој џеб, зијанот на муштериите? Пиши која фирма ја имаш, да знам моја нога таму да не припари.
HDD 3,5" 6TB WD PURPLE IntelliPower 256MB 24x7 SATAIII WD64PURZ/2 — 9.680 ден.
Ова е погрешно објаснување. Точната формулација би била:„не постои тој модел, новиот е /2“
Тоа е чесно. Сè друго е заматување.„немаме залиха за замена, затоа враќаме пари“
Зашто уште си на темава? Да знаеш, додека си ти тука, ќе бидам и јас тука за тебе.Муштеријата не е зијан, вратен му е целиот износ што го платил и бесплатно користел диск 2 години.
Јас не гледам проблем во мојот пост и дискусијата оди напред, ова досега не беше дискутирано. Ако гледате проблем, бришете слободно.
Ааа ок, јас мислев форум е за дискутирање, грешка сум бил еве ќе поправам нема да досаѓам.Трошиш струја, интернет и време, за тоа се грижиме ние.
Те молам ако не те мрзи да го објасниш ова со „бесплатно“.и бесплатно користел диск 2 години.
Нема проблем во твојот пост, ниту смета, само превентивно спомнав затоа што не е фино од страна да гледаш како другарите ти се на пат да се скараат.Јас не гледам проблем во мојот пост и дискусијата оди напред, ова досега не беше дискутирано. Ако гледате проблем, бришете слободно.
Гледам си го лајкнал ChatGPT постот, а мојов смета - не ме сфаќај лично ама малце смешно ми е
П.с. На страните наназад има навреди низ членови, не знам зашто ова е фокус сега.
Муабетот му е си платил 9000 за диск (или колку и да беше), си го користел 2 години, си го вратил и си добил 9000 денари назад. 2 години си го користел дискот бесплатно.Те молам ако не те мрзи да го објасниш ова со „бесплатно“.
btw
Извини што му го рониме бисерот на Нексио.
Јас не гледам проблем во мојот пост и дискусијата оди напред, ова досега не беше дискутирано. Ако гледате проблем, бришете слободно.
Гледам си го лајкнал ChatGPT постот, а мојов смета - не ме сфаќај лично ама малце смешно ми е
П.с. На страните наназад има навреди низ членови, не знам зашто ова е фокус сега.
- @AleksandarT плаќа сума од 150еур за диск WD 6TB од кој има корист
- Кога ги добива парите назад, за да ја добие истата корист која веќе ја имал/платил, сега треба да доплати 50 еур повеќе. Да повторам, за да продолжи да има идентично ниво на производ/услуга, сега треба да ДОПЛАТИ.
- На ова може да додадеме прекин на корисноста која ја имал од прозиводот, како и целиот процес за истражување и набавување на друг таков производ - ресурси во време, пат и пари.
Фрапантно е кога луѓе од индустријата фундаментално не ги разбираат потрошувачите.
Те молам продолжи да пишуваш на темава, добиваме доста „инсајдерски“ информации иако ни сам не си свесен.
Стави ги сите фирми во МК на црна листа и купувај во Косово.Добро, ќе каже ли некој конечно во/од која фирма е викингов? Нексио? Бетер од нив секако, ама да знам кои фирми да ги ставам на црна листа.
Џофри од лотр е помалку антипатичен лик.
Како сега непријатно искуство кога нели он си добил бесплатно користење на диск на 2 години? Па треба да е среќен тогаш според твојата логика?И за @AleksandarT имам разбирање дека за него ова е непријатно искуство,
Адвокат е на Анхоч, а за друго не знамДобро, ќе каже ли некој конечно во/од која фирма е викингов? Нексио? Бетер од нив секако, ама да знам кои фирми да ги ставам на црна листа.
Џофри од лотр е помалку антипатичен лик.
Имаше еден лик на жолтиот форум во темата религија. Кога барав да ми одговори за контрадикторностите во Библијата, неговиот одговор беше: „Веќе ти е одговорено“. Постојано така.
И овде истата приказна. Постојано се вергла: „Две години бесплатно користел диск“. Ама гаранцијата е три години, не само две.
Корисникот требало да си бара замена, бидејќи прифатил враќање на средствата, приказната е завршена.
Ако добро се сеќавам, некои од ликовите тука кога пенетрираше Жирафа50 викаа „Да бе, цените се топ, ама иди пробај активирај гаранција“.3. Ваков кр ме боли став на фирмите потоа се рефлектира и во кр ме боли став кај потрошувачите, затоа е прилично лесно да се пенетрира овој пазар, не постои лојалност, се е сведено на чист опортунизам
Ах, тоа религиозните биготи кои мислат дека се на мисија да наметнат глупост на цел свет, халуцинираат дека се на некоја света мисија, немаш шанси да излезеш на крај со нив. Тие се за во Демир Хисар а не за на форум, кој и да е.,Имаше еден лик на жолтиот форум во темата религија. Кога барав да ми одговори за контрадикторностите во Библијата, неговиот одговор беше: „Веќе ти е одговорено“. Постојано така.
Само тазе невервник се замара со такви, сите го имаме поминато тоа.Ах, тоа религиозните биготи кои мислат дека се на мисија да наметнат глупост на цел свет, халуцинираат дека се на некоја света мисија, немаш шанси да излезеш на крај со нив. Тие се за во Демир Хисар а не за на форум, кој и да е.,
Вајкинг случајно или намерно одработи против Нексио. Со неговото пишување придонесе многумина да се запознаат со малверзациите.Со ова да ја исклучиме темава, нексио се покакаа на себе, а вајкинг тоа успеа вешто да го размачка и да го цементира.
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 13.3" EXTRALINK S350, IPS FULLHD
21.850,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI TURBO CHARGING (USB-A) 45W, charging cable not included, BHR07SLEU
790,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден