073800010 povejke od 1 nedela ne im raboti(kako mtel zona e) koga kako na toj 15010 isto kako ke saka ama na ovoj fix, zboni i krevaat sekogas probaj si ja srejkata, jas posledno probuvav so google meet,ne stasuva sms za verifikacija, a ostanatite servisi se odamna verivicirani so brojceto....Не ми стигаат СМС-и за Вибер, за OneID, за Payoneer. Не се активира FaceTime и iMessage! Пишуваш мејл - никој не те есапи! Вртиш на телефон - не ни врти! УЖАС!!! Дебакл!
И кај мене на еден од броевите. А не кажуваат во во Сити Мол кој плаќа. Кога ќе дојде сѐ одеднаш … Ваљда кога ќе завршат протестите во Србија хахахахаБројчево требаше да е активно до мај 2025, ама сеуште е активно. Бев до некој пулт да прашам статус, ми вика гледам само до следен месец и активен ви е, тоа беше пред два месеци, сеуште функционира. До кога ќе трае гратис користење не знам, ама благодарен сум секако
Погледнете го атачментот 153426
Чудно ми е тоа што на нивниот штанд они немаат увид. Ми вика само гледам дека ти е активен до 10ти на пример следниот месец. Ја прашувам ама добро до кој месец ќе биде така. Ми вика не знам, не дава инфо, портиран е од Лајка и само тоа го гледам. И еве така тера. Не би требало да плаќам(е), немам договор, припејд е со ограничен период.И кај мене на еден од броевите. А не кажуваат во во Сити Мол кој плаќа. Кога ќе дојде сѐ одеднаш … Ваљда кога ќе завршат протестите во Србија хахахаха
Teraj si,ne se buni.......Бројчево требаше да е активно до мај 2025, ама сеуште е активно. Бев до некој пулт да прашам статус, ми вика гледам само до следен месец и активен ви е, тоа беше пред два месеци, сеуште функционира. До кога ќе трае гратис користење не знам, ама благодарен сум секако
Погледнете го атачментот 153426
Бројот ми е портиран... Ама па за тие париЧудно ми е тоа што на нивниот штанд они немаат увид. Ми вика само гледам дека ти е активен до 10ти на пример следниот месец. Ја прашувам ама добро до кој месец ќе биде така. Ми вика не знам, не дава инфо, портиран е од Лајка и само тоа го гледам. И еве така тера. Не би требало да плаќам(е), немам договор, припејд е со ограничен период.
i od lyca i mtel sim, raboti na cosmote se,Дали некој користел роаминг на МТЕЛ во Грција, дали сте примиле повици без никаков проблем? Не мислам за број од Лајка, туку дирек нов број на припејд купен од МТЕЛ.
Apsolutno.. za pripejd, ima cenovnik nee golema cena od grcija povici kon Mk.Работи, но треба да имаш кредит на дополнителната сметка.
Stasuva od se otp....Дали е надминат проблемот со СМС? Денес сакав да активирам Телеграм - јок. Како е со другите онлине сервиси и one time password - code![]()
Koj drugi?Се прашувам кога ќе воведат еСИМ? Сите други МТЕЛ имаат!
Samo povici,mislam i sms data nemas ...Дали веќе постоечките пакети интернет работат и во Албанија и Босна, како дел од Западен Балкан? Ако да, дали треба нешто дополнително да се подеси?
Да понудат требаше 100 GB во М и во последната тарифа неограничен мобилен интернет, заврши времето ко имавме тарифи од 1000 денари нагоре со помалку од 150GB.![]()
Воведуваме нови и побогати mCONNECT Пакети! | Добредојдовте на mtel.mk
Динамичноста што го карактеризира пазарот претставува основа при изборот на услуги и технологии што МТЕЛ ги нуди до крајните потрошувачи.mtel.mk
Исто имам проблем со СМС за Пејпал и истотака два пати ги имам контактирано. Се уште нема решение.дали некој со М тел бројче успеал да креира paypal профил. Пробав но не ми стига смс код за потврда на мобилен број. Им се јавив во М тел на техничка поддршка 2 пати и ми викаат работиме на решавање на проблемот. До сега кодови ми стигале од сите страни кај што ми требало дури и од TaoBao
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден