Ааа браво, престанав да ја пратам COD пошо не можеа да ја кракнатИдемо.
Погледнете го атачментот 151006
Уште не можам да си објаснам како CoD MW е 200 GB, а CoD MW2 е 32 GB.
Може да е оваУште не можам да си објаснам како CoD MW е 200 GB, а CoD MW2 е 32 GB.
A little tidbit regarding that; this is the newest fully cracked version there is, it's based on Season 10 of Warzone. This means this is the most complete version of Modern Warfare 2019 there is as this includes all the new maps and weapons added since launch to the core game itself (not counting Warzone, the core game of Modern Warfare 2019 reached it's "feature complete" stage in Season 6?).
Имаш на замунда, ама јас од dodi repacks ги симнав сите.Олјо џејмери, ќе ги тргав новиве кракнати Call of Duty, од кој линк/страна ги тргате да побарам квалитетен рип?
Да си жив и здрав пријателе. Ракија да ти бувнам.Имаш на замунда, ама јас од dodi repacks ги симнав сите.
Пиво мојт, ама и не мораТ.Да си жив и здрав пријателе. Ракија да ти бувнам.
Samite game files kaj se simnuvaat? Treba sami da si gi najdeme ili deckite imaat linkovi i do toa?Ваљда се пронајде начин да се игра офлајн денуво игри преку генерација на токен.
Го пронајдов дискорд серворов, се отвара тикет со бот, пишуваш која игра сакаш, и ти генерира офлајн фајлови со валиден токен, како steamapi64 dll, и се чека зависно колку е популарна играта. За дед спејс ми генерира за 5 минути. Мана е што и да се смени системски како windows update или хардверски треба нов токенкако работи чудово појма неам, ваљда оригинал игра на стеам и прават екстрација на денуво токени.
достапни игри
![]()
DENUVO PUB 2025 - Available Games
docs.google.com
можи да одите на серверот и во FAQ за појасно.
![]()
Join the Pub's Lounge Discord Server!
Welcome to the Pub! Settle in, unwind, and pour yourself something from our finest selection. The rest? Well… if you know, you know. discord.gg/pubslounge | 380728 membersdiscord.com
Успешно се пушти Dead Space![]()
директ на дискорд, тие ги даваат. има cooldown од два дена после барање за една игра.Samite game files kaj se simnuvaat? Treba sami da si gi najdeme ili deckite imaat linkovi i do toa?
Луѓе, CoD MW1, CoD MW2 па и Cold War скоро секој втор месец се на попуст по 20$. Не велам дека не сум користел кракнати верзии на игри, ама до иљадарче ли дојде работава?!Кракнати СИТЕ CoD игри од последните години (online play):
https://www.reddit.com/r/PiratedGames/comments/1moq1bt View: https://www.reddit.com/r/PiratedGames/comments/1moq1bt/call_of_duty_modern_warfare_iii_2023_campaign_mp/
Погледнете го атачментот 153777
Конечно може да се свртат сите.
за мултиплеер сосем во ред да ја купиш. ова што постирав јас е за офлајн игра и секако нема мултиплеер. не ми се дава 50-70 евра за 10тина саати игра која има и да нема скоро "replayability", бидејќи се one and done игриЛуѓе, CoD MW1, CoD MW2 па и Cold War скоро секој втор месец се на попуст по 20$. Не велам дека не сум користел кракнати верзии на игри, ама до иљадарче ли дојде работава?!
Јас сум без работа веќе пола година, плус имам бебе. До иљадарче е дојдена работата.Луѓе, CoD MW1, CoD MW2 па и Cold War скоро секој втор месец се на попуст по 20$. Не велам дека не сум користел кракнати верзии на игри, ама до иљадарче ли дојде работава?!
Истата мислам ја тргнав но крешнуваше на старт. Да не има некоја цака за пуштање?
Истата мислам ја тргнав но крешнуваше на старт. Да не има некоја цака за пуштање?
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден