Ааабе 690 денари продаваат нешто што на Али Експрес е 130 денари! Јас разбирам ако има овци - стрижииии, ама па ова е х 6!На инстаграм следам една страна лотус електрик види гледам продаваат ардуино делови
Погледнете го атачментот 141988
Така е, ама ардуиното за тие пари е фејк.нешто што на Али Експрес е 130 денари
Нема да може пак, тој лепак едвај држи и на прво лепење.Имам лед лента од 4м која има заштитен слој под кој има лепило. Бидејќи не можам во моментот да се одлучам каде ќе ја поставам (а можеби ќе ја продолжувам) и ако ја одлепам не знам после тоа дали лепилото ќе може повторно да се искористи.
Каква трака и од каде можам да купам за да може да ја држи лентата на ѕид на пример?
Јас генерално ги лепам на пластичен канал за кабли со 1цм висина (колку што е траката). Имам и прелепувано со обична двострана лента исто на друг канал, немало никаков проблем 2 години веќе. Единствено што сум имал проблем, било со лепење на ЛЕД трака на плочки. Ама очекувано, треба посебен лепак.Имам лед лента од 4м која има заштитен слој под кој има лепило. Бидејќи не можам во моментот да се одлучам каде ќе ја поставам (а можеби ќе ја продолжувам) и ако ја одлепам не знам после тоа дали лепилото ќе може повторно да се искористи.
Каква трака и од каде можам да купам за да може да ја држи лентата на ѕид на пример?
Има друже вакви колку сакашВакво нешто во Скопје да не чекам од тему, Pvc reducing Pet - Temu Macedonia
Има вакви у хомакс, сечат мислим на метроВакво нешто во Скопје да не чекам од тему, Pvc reducing Pet - Temu Macedonia
без дифјузер ?Јас генерално ги лепам на пластичен канал за кабли со 1цм висина (колку што е траката). Имам и прелепувано со обична двострана лента исто на друг канал, немало никаков проблем 2 години веќе. Единствено што сум имал проблем, било со лепење на ЛЕД трака на плочки. Ама очекувано, треба посебен лепак.
Погледнете го атачментот 142982
Ниту транспорт, ниту царина, ниту данок има на истото од АлиЕкспрес.Не пресмета транспорт, царина и данок. И дека веднаш го имаш а не за 2-3-4 месеци…
Јас никаде не споменав ардуино... + мхммм, да, сигурно тоа од Инстаграм продавницава не е истото од АлиЕкспрес...Така е, ама ардуиното за тие пари е фејк.
Ако дозволува внатре просторот види со онаа дуплофан трака што е малку подебела, исечи на неколку парченца и барем на некои си 30-40см ставај оптегната да немаш како мевбез дифјузер ?
јас имам лепено на овој од 45 степени со силикон - лепакот на траката нема шанси да стои
пример продавница
Погледнете го атачментот 142989
За тебе. За мали количини. А они носат поголеми количини, значи сѐ мораат да платат. И да чуваат некаде во платен магацин и секако однапред да ја платат робата и давачките.Ниту транспорт, ниту царина, ниту данок има на истото од АлиЕкспрес.
..
Се повикав на цените од инстаграм погоре.сигурно тоа од Инстаграм продавницава не е истото од АлиЕкспрес...
Па, нормално дека е скапо! Како што реков иницијално - станува збор за х6 од реалната цена и таа не ја оправдува апсолутно ништо. Евентуално само македонштина. Нооо, исто како што реков иницијално - додека има овци...За тебе. За мали количини. А они носат поголеми количини, значи сѐ мораат да платат. И да чуваат некаде во платен магацин и секако однапред да ја платат робата и давачките.
Ама тебе ти е скапо зашто имаш време да чекаш…
Едноставно не се разбираме од старт и зборуваме на различни теми...Се повикав на цените од инстаграм погоре.![]()
Па, нормално дека е скапо! Како што реков иницијално - станува збор за х6 од реалната цена и таа не ја оправдува апсолутно ништо. Евентуално само македонштина. Нооо, исто како што реков иницијално - додека има овци...
...
Исто вакво и мене ми треба али појма немам дали има во МК.. кај мене е залепена утичница со 5 приклучоци под биро и така го решив проблемот инаку лепенките ги купив на алиекспрес за 2 евра али сега ништо не се приметуваЗнае ли некој кај можам да најдам организер за кабли под маса?
Погледнете го атачментот 143106
Нешто слично вака за да организирам малце кабли под маса. Барам во Логинг ама не можам да се снајдам во нивните категории/под-
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден