Грешка, јас ги земав последните, но кога сакав уште да нарачам и кога видов дека ги нема, тогаш сватив дека последните сум ги зел јасЕ па, професоре, многу чекаш...![]()
Многу ќе ми дојде за мешање така^
Има Hangsen безникотински бази на FT и VG и PG. Од 100 мл шише околу 8$
Незнам какви се не сум ги пробал ама шипингот е "бесплатен"
LINK
Има кај нас никотин у аптека да купиш?
Мало потсетување, на молин VAPER купонот сеуште важи и може да се користи повеќекратно, не е многу, 10% ама кој ти ги дава.
Штета само што шипингот им е скапичок.
Да не има некоја друга страна за бази исклучиво ми треба со поефтин шипинг, но се разбира со ист или подобар квалитет?
овие не, само "wisnia cherry concentrate" ја имамСте ги пробале овие? Cherry и Cherry Brandy од Inawera и Tino'd Milano. Ова чудо е токсично. Одвратно и што е најлошо не се трга после тој мирис. Го киснев цел атомајзер во врела вода со течен сапун и мислам дека уште ги мирисам.
А ми стојат од пред 6-7 месеци кога зимав од Inawera тест семплови од по 10 мл и денес ете немав друга работа викам чекај да ги пробам.
Од Inawera иначе нај закон ми е Nutty Cream.
Инавера изгледа се ептен потентни и аромите и готовите течности.Сте ги пробале овие? Cherry и Cherry Brandy од Inawera и Tino'd Milano. Ова чудо е токсично. Одвратно и што е најлошо не се трга после тој мирис. Го киснев цел атомајзер во врела вода со течен сапун и мислам дека уште ги мирисам.
А ми стојат од пред 6-7 месеци кога зимав од Inawera тест семплови од по 10 мл и денес ете немав друга работа викам чекај да ги пробам.
Од Inawera иначе нај закон ми е Nutty Cream.
![]()
важи ќе постнам за кратко@Nikola Sone ќе можеш да постнеш некоја слика од ајстикот и кајфунот да видиме во каква состојба е, може ќе се најде потенцијален купец![]()
Има ли по кинескиве сајтови Fasttech и останатите големи попусти за Black Friday?
Брат ми истотака како тебе се откажа од еводите затоа што не можеше секогаш да ги погоди, а и јас на почетокот имав потешкотии, на новата опрема е ептен просто.Дечки прочитав неколку од последните страни али ептен се изгубив. Ова цигарите покомплицирани од колите станале, ништо не разбирам.
Пред одприлика година дена реков да пробам и порачав основен сет на електронска цигара ( https://www.fasttech.com/products/1390807 ). За жал престанав, дел заради тоа што замените ( https://www.fasttech.com/products/1387600 ) не одговараја па немав дел.
Сега ми изгледа сликата уште покомплицирано, не знам ни кај да почнам да гледам ни што да гледам. Дали некој може да препорача нешто квалитетно а да е лесно набавливо ( пред се брзо пред да помине ќефот ) и да е едноставно за одржување ( да има некои стандардизирани делови и замени што ќе можам лесно да ги наоѓам ).
Дали може да се најде нешто низ Скопје ? За течности сигурен сум дека има, ќе се снајдам ќе видам што ми одговара. Барем за почеток сакам готови миксови, нема да правам рецепти и слично. Но што е со останата опрема ( не знам ни кои се деловите ни за што користат )?
Ви благодарам.
Па не е стаклото скршено во горниот дел?имам проблем со emow_от протекува од отворите за воздух пробав да го затегнам подобро атомајзерот па сменив нов атомајзер мислев дека е до тоа но пак протекува.
Енигма е тоа што од внатрешната страна на отворите за воздух нема трага од течноста а од надворечната страна протекувакако е тоа возможно не ми е јасно.
дали има чаре за ова или треба да си нарачувам нов клеромајзер?
![]()
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден