Gajche-X
poweruser
Аууу,прва лигаПристигна!!!
![]()
![]()
Создравје да си го возиш
(Јес да сум ја поише за ipv 3,
Али и ова е ѕвер...истата машина се у принцип)
Аууу,прва лигаПристигна!!!
![]()
![]()
Отварање/затворање на пакетот, ДДВ, Препраќање од Скопје до Штип и провизија на уплата.На која основа ти ги наплатиле тие 478 денари?
Благодарам. Да си купиш поубав. Јас се мислев за IPV 3 Li ама некако многу коцкаст ми е, а ме одврати и тоа што и тој нема магнети за затворање. Со силиконскиот дрип тип и SubTank Plus v2 ....милинаАууу,прва лига
Создравје да си го возиш
(Јес да сум ја поише за ipv 3,
Али и ова е ѕвер...истата машина се у принцип)
ХахаАјде деца да видиме колку ви се големи рачињата
https://www.fasttech.com/products/1/10017122/3482700-hydra-styled-18650-mechanical-box-mod

Pioneer4You iPV D2 или SXK Nebula или што до таа цена и таа големина?
Никогаш не сум имал електронска цигара, па ме интересира од вас искусните за совет, која електронска цигара да ја земам и што се ќе ми треба за почеток.
Се согласувам, ова е едноставна и квалитетна опција за почетници. Јас не ја препорачував премногу затоа што не ја познавам доволно. @superstarpizza Кажи само кои се разликите меѓу оваа и Мега (бидејќи со купонот се скоро иста цена) и дали и на двете фаќа рибилдабл глава?
Готово, кажувам поинаку.Овој повеќе ми се допаѓа од претходниот и ќе го крстам малку поскап, но поедноставен Напреден почетнички комплет 2015 (колекција есен-зима :hay
. Двата комплети би требало да се скоро идентични по функција, но кај овој нашите креатори ставија акцент на едноставноста (линија „тури-вози“) и елеганцијата - поскладното укомпонирање на елементите. Од што се состои комплетчето? Од направијата и од глави за неа. Освен овие две работи, ви треба уште само течност, со хардвер сте обезбедени за најмалку два месеци. По тие два месеца, ќе купувате само глави (проценка: 5 месечно).
Напомени:
При купување да се искористи купонот од погоре. Во иднина веројатно ќе има и други купони или ќе ја спуштат цената.
Сега, при споредбата, видов дека Мегата не доаѓа со струен адаптер, па треба да се земе некој од долгиот пост. Или да се жртвува дел од капацитетот на батеријата и дел од капацитетот на танкот со препораката на @superstarpizza . Беља работа, мене ептен ми се допаѓаше Мегата. Вака се губи од едноставноста.
Не ги препорачав овие глави кои се поевтини затоа што се жалат луѓе од нив, биле понеквалитетни.
Оригиналните глави се 0,5 оми, што мислам дека е премногу жешко за почетници, па затоа препорачувам 1-омски.
Во иднина, или можеби и во истата нарачка, можат да се земат рибилдабл глави (не ми е јасно зошто ги продаваат само по пет комада кога е потребна само една, или нешто не знам) кои можат да се премотуваат и даваат подобар вкус. И за нив важат купоните, цената сега со нив е 9,19 долари.
@superstarpizza дополни ме и исправи ме ако грешам некаде.
Nebula-та е одлична,бар сеа за сеа,3 недели ја користам.Хмммм, Небулата помалку ми праи ќеиф од Д2 поради изгледот ама беше во тесниот избор поради вашето искуство со неа, а сеа по критериумот изглед во игра влезе и VTC-то и почнува кашата во глава...
Овој нов ли им е празник додаден во календарот за празници ?Пак ќе празнуваат Кинезите. Блазе си им.
Овој нов ли им е празник додаден во календарот за празници ?
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден
SSD M.2 512GB MICRON NVMe Gen4 MTFDKBK512QGN-1BN1AABDA 2230
7.050,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден