Miracle of LoctiteСуперлепак и ластиче, ќе држи
Сигурен си дека сакаш да вејпаш секундарен лепак ?![]()
Колеги, на бит пазар има о рингови во сите големини. За кајфун 100% ги има сите величини^ Нема ни обични 18650-ки, а камоли hi-drain.
И, шо ги вртам, сам ќе си праам о-рингови. :hay:
Суперлепак и ластиче, ќе држи. :hay:
Конфучие ми скрши скроз мерак денес. Дур го испофалив па сега се растече. Не многу ама од прстенот за џус флоу има по некоја ситна капка. Мислам дека се појавува кога влечам.
Не е ова за мене. Јас сум господин човекЕго уан го полниш и не се секираш. Ни течење ни гребење на модови ни бутур. Сега го баталувам па во иднина кога немам што да правам можда ќе менувам гумици и не знам што.
Или ќе одам со оригиналот или ќе нарачувам некој поефтин оригинал со асална изведба и гумици.
@Chicco69 тоа WoW го користам за нешто што е навистина добро и да не користам литературно Аеродромски акцент зш ќе ме лишат од овде одма.Друже, ова со зеленото ми е малку дискутабилно. Сите стартер китови што сум ги имал, работеле на следниов принцип: полнат што полнат, доаѓаат до зелено, па полнат уште. Колку уште? Зависно од батеријата, но + 30-60 минути не им бегало. Не сум користел Ендура, но не гледам што би било различно. Шарло како специјалист за ендури, нека ме исправи ако грешам.
Мој принцип е, ставам да се полни и ја заборавам. Си има електроника во нив (дури и во тие најзатуцаните) и штом се наполни, ќе се исклучи. Кога ќе ми текне ја вадам од полнач (усб кабел) и ја ставам во "наполнети".
Инаку изненадуваш со потрошњата.
1 - 2 мл за 24 часа е WoW што би рекол Мики. :hay:
На колегите пушачи слободно прај им лиги. Охрабри ги, нека почнат да се спасуваат од злото. Секој ден им е драгоцен.
Ајстикот е кадарен за TC како и било кој друг мод од ергелата на Joyetech, Eleaf и Wismec. Прихит не се користи во TC, тоа е повеќе да се подобри несовршеноста на вејпање со кантал жица. Кога сме кај жиците, таа 24 AWG не е за тебе, подобро да им ја поклониш на @Ace Lud, @MikickoHC или @OldSchoolPvP.
Hint: за возврат барај им SS 28 AWG.
Колку што знам жените бркаат од дома за ДНА модови. На Пико се рамнодушни (ха, само 20 долари потрошил мојов за мод).
Да споделам и едно мое "лошо" искуство. На амитот му дојде време да му сменам грејач после цели 9 дена користење (Метузалем знае што значи тоа). :hay:
Ај си велам, да смотам еден кантал 27AWG бидејќи сум повеќе од 6 месеци само на SS жица. Бидна работата, почнав со вејп ... и се присетив на сите можни негативности со канталот. Нема ТЦ контрола, споро загрева, гребе на грло, абе убаини...
Не е се така црно, знае да избаци малку екстра арома, ама цената е превисока. Подобро да капнам некоја капка повеќе арома во манџата и да уживам со СС жица и темературна контрола, него да си ја мачам душичката со грејачи од кантал...![]()

За кинески Кајфуни и малку по комплицирани тенкови треба време и нерви, не сите го имаме тој луксуз па зато се фрламе на готово, едноставно и брзо со компензација на вкус (мада не мора секогаш да е тој случајот).
Едит: не мислев баш конкретно во твојов случај дека тенкот е крив, најчесто е тоа ради малку памук, негова поставеност итн. ама пак треба да си играш играчки...
За Mesh неистражено подрачје за мене, но ми изгледа доста интересно. Јад ги пикирав овие два: digiflavor само декот да го има плус како на повеќе танкови ќе имаш и за жица и за меш без да купуваш два танка.Themis e 31$ a Vandy Vape 29$. Види зш едниот е хотизонтален а другиот вертикален.И јас сум господин човек, само немам 2000 усд да си пукнам на 10-тина модели на атомизери за проба за да знам кој ми одговара најмногу![]()
Шала на страна не знам дали вреди 100 евра за оригинал, ете на пример ако пукнев за кангото 100 еу за некој оригинал мука ќе ми беше. А би пукнал 100-трче за атомизер оригинал, само не знам за кој, вака за ќе земам 3-4 копии барем ќе знам за во иднина за што би пукнал 100-тче.
Успат препорака за меш? кој е врв дтл, да има многу воздух, ги гледав тие со сајлите(тајфун бт, со 6 сајли) што се ама...
Убаво ти рекол Гуру. Тоа со салите ако ммап вишок пари за фрлање земиго. Тие два што ти ги пратив се проверенн@Шарловски, ништо од црткатаИма начин да ти е интересно на свадба ?
@MikickoHC Сигурно ти се попознати него менеМада не знам оти мене ми влезе чивија во тајфун бт (со сајлите) иако добив препорака од гуру Метузалем дас не го земам, сепак само разгледувам(ако не ми клизне прстето
)
Го извадив дрип типот и дувнав од оџакот надоле со отворено дупче за воздух во салвета. Излезе течноста од под декот. Го затворив и наполнив одново. Нема гаргарање и нема течење. Еве неколку мил течност веќе. BTW кога го бањам декот не го дирам зашто кој ќе расклопува и кој ќе чека да се суши. Ама изгледа требало.
Кога ќе имаш време, пристапи му со ладна глава.
Колега тоа е клон. А 44ѕтттт4рр служат како преносители на течност. Баталиго тоа. Тие што ти ги препорачав се испробани и добриМи фати око тоа со сајлите, ама скупо е за украс...![]()
Кој испорачува Никотински бази моментално ? Освен E Aroma Shop ? Pink Mule нема шанса да им дадам толку пари за шипинг ...Се скренале дефинитивно..
Можеш и оваа "финта" да ја пробаш затвори канали за течност кога го полниш и кога ке го затвораш после полнење заврти го наопаку и кога ке отвараш регулација на течност да ти биде наопаку, така ке искочи вишокот воздух и ке набие компресија.И за последен пат околу оваа проблематика денес. Мислам дека му го најдов чарето.
Го извадив дрип типот и дувнав од оџакот надоле со отворено дупче за воздух во салвета. Излезе течноста од под декот. Го затворив и наполнив одново. Нема гаргарање и нема течење. Еве неколку мил течност веќе. BTW кога го бањам декот не го дирам зашто кој ќе расклопува и кој ќе чека да се суши. Ама изгледа требало.
Ако затече пак, јово на ново, дувни, затвори и цепај. Не ме бендиса што излезе чад еднаш низ отворот за воздух. Ама тоа е ќе се справуваме. Битно е употреблив.
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 14" EXTRALINK S688, IPS FULLHD, 13.3"- 17.3", EX.21571
22.510,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден