Точно.@Gajche-X Па немаат на сајтот Магма, само Риборн и 30-милиметарска (а оваа не ми изгледа таква)... А ти воопшто не си нарачал Магма или си ги нарачал и двете?
Ако не ти се свиѓа, резервирам. :hay:
Малецко бре тој желефцеКаква комбинација![]()
"механичари" хир ај кам![]()
![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Тмм за у мало џепче за до овде до онде...@dim na struja
Малецко, ал "убија"![]()
(батери лајф, 2 часа макс ако се пари последователно со 0.9-1.3.ома грејач)
![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
А што не би могло....Дечки едно прашање сакам да го купам модот vpark box 50t premium kit (no wall adapter) дали ќе можи да користам kayfun (khantol coil) ?
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
Мислев дека е дриперот, пошто јас го имам дриперотНе тече ОриЏени,
(тенкЧе верзијата е ова не е дриперот)
Од толку што го слушам и го фалите, ќе мора да порачам еден да видам што чудо е. @cacko1 од каде го нарача?Стигна пред 1 недела од фт ( немав време да пишам )и само тоа се користи од тогаш. Пробани 3 најмали дискови за м2л - 3х1мм лабаво м2л, 1х1,5мм тесно и 2х1,5мм исто полабаво м2л али мене ми одговара те се навикнав на цугот. Следно за проба е д2л дисковите. Изработката е одлична како за клон, освен оштрите ивици на навоите и дисковите тешко влагаат и се вадат но стојат на место и сеуште не се стопиле и при сувогор дури. Арома одлична а богами и количина на пара, викување одлично, јфц одлично решено и ниеднаш нема ни капка пуштено.Собира 3мл течност резерварот. Све во едно од м2л до д2л рта![]()
Поздрав и побрзо да ви стигне пратката/пратките со скајлајн
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Пак да потсетам, секогаш ставајте линк до производот, мислам дека не е тешко тоа.Стигна пред 1 недела од фт ( немав време да пишам )и само тоа се користи од тогаш.
Малку си ми конфузен, сакаш да намалиш никотин а од друга страна да осетиш поголема јачина. Мислам дека ова сценарио не е можно.дечки имам EGO AIO со стандарден греач 0,5оми 15-28вати BF SS316
е сега користам 12мг течност но некако како и тоа да ми е малку.. можам да терам со 12мг но сакам да намалам на 6 ама тешко
е сега што треба да купам за да ја осекјам повеке јачината на никотинот
греач со повеке оми или помалце или нешто друго?
Можно е ама со друг мод и танк инаку на АИО само греач со помал отпор нема да помогне многу.Малку си ми конфузен, сакаш да намалиш никотин а од друга страна да осетиш поголема јачина. Мислам дека ова сценарио не е можно.
Јас би ти препорачал да се научиш да местиш грејачи и памук и да си купиш едно Пико со Кајфун Мини 3 и да го контролираш воздухот. Колку повеќе отвараш воздух толку повеќе ќе те мавне.дечки имам EGO AIO со стандарден греач 0,5оми 15-28вати BF SS316
е сега користам 12мг течност но некако како и тоа да ми е малку.. можам да терам со 12мг но сакам да намалам на 6 ама тешко
е сега што треба да купам за да ја осекјам повеке јачината на никотинот
греач со повеке оми или помалце или нешто друго?
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден