TodoT
hello world
Ne be brat ... Od forumot posto ne znaev koja beshe lozinkata .. i na kraj se si dojde na svoeПоздрав,
него не разбрав од што паузираше, од електроника или од тутун?![]()
Ne be brat ... Od forumot posto ne znaev koja beshe lozinkata .. i na kraj se si dojde na svoeПоздрав,
него не разбрав од што паузираше, од електроника или од тутун?![]()
чекај, што?нешто ќе ги добие сите нобелови награди од првата до последната ретроактивно.![]()
чекај, што?
Предлог за вага ? Додуша планирам да е користам за медикаменти и бебешка храна, ама мислам дека овде ќе добијам најдобар одговор за прецизна вага до 2 кг. Или мале се овие прецизниве ?
@Todo T го знам лично и ми е добар пријател. Тоа Wismec ot е топ. Исто и танкот го земавме во исто време четворица од кој тројца го имаме плавиот Zeus,а Todo T го зема црниот најубав. Инаку кај мене е првиот Wismec RX200 во МК,му фалат шрафови делчиња ама работи како првиот ден.висмек ти е тоа врака? Лоши ривјуа читав, ама гледам кај тебе нема гајле. ...
Да Wismec RX 2/3... Тој што пишува лоши ревјуа за Wismec нема ни тестирано. Овој го користам 3та година и е струја... имам уште неклку други амановој ми е омилен и секогаш со мене. Знае Микивисмек ти е тоа врака? Лоши ривјуа читав, ама гледам кај тебе нема гајле. ...
Ете Мики одговори@Todo T Исто и танкот го земавме во исто време четворица од кој тројца го имаме плавиот Zeus,а Todo T го зема црниот најубав. Инаку кај мене е првиот Wismec RX200 во МК,му фалат шрафови делчиња ама работи како првиот ден.![]()
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Фала за советите, а за овие жициве како fused clapton alien juggernaut... итн. Дали овие се нешто подобри од обичиве кантал нихром бидејќи вечерва планирам да нарачувам жица, а разликата е само 2 долари. Да го користиме попустов![]()
На тебе ме потсети сликава^Гарант на сардина вкусот![]()
Шо е финтата незнам !?
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
PAINTING ART SET FOR CHILDREN EXTRALINK (88 pieces) PINK UNICORN
1.430,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден