Кајфун 5 за дробно.

Од каде течел?
Погледнете го атачментот 64354
1 и 2 е конденз
3 е незатворено докрај/лошо изработен дел/лоша гумичка/преполнување.
KylinСо здравје да те служи. Одличен избор за парите. Долготрајна батерија и одлично работи во VW плус компатибилен со лисицата. Многу подоба инвестиција отколку тој без VW кој го меркаше.
Професорот вика да пробам дробно. Предложете некој рибилдабл за дробно. Лесен за мотање, квалитетен и да не е брдо пари. Не знам дали ќе купувам ама ете да имам во предвид.
Дефинитивно Зеус и тоа црн најубав на лик е $37.99 Authentic GeekVape Zeus Dual RTA Rebuildable Tank Atomizer (Standard Edition) - 4/5.5ml / stainless steel + glass / 26mm diameter at FastTech - Worldwide Free ShippingСо здравје да те служи. Одличен избор за парите. Долготрајна батерија и одлично работи во VW плус компатибилен со лисицата. Многу подоба инвестиција отколку тој без VW кој го меркаше.
Професорот вика да пробам дробно. Предложете некој рибилдабл за дробно. Лесен за мотање, квалитетен и да не е брдо пари. Не знам дали ќе купувам ама ете да имам во предвид.
@Ace LudKylin
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Да се е тоа убаво околу протекувањето но аромата што ја дава кајлинот ни случајно неможе да ја добиеш од зеусот плус кајлинот барем јас го средив за 2 минути а кај зеусот ако не погодиш со памукот може и да љути. Така да ја сепак останувам на моето мислење ако @gokica има во плам d2l танк тогаш кајлинот. Obs engine нормалниот е мутант на арома, nano е добар ама тешко се наоѓа,@Ace Lud
Мое мислење е Zeus и тоа црн. Нема шанси тој ни да протеча а 26$ е со МАР купон.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
@Ace LudДа се е тоа убаво околу протекувањето но аромата што ја дава кајлинот ни случајно неможе да ја добиеш од зеусот плус кајлинот барем јас го средив за 2 минути а кај зеусот ако не погодиш со памукот може и да љути. Така да ја сепак останувам на моето мислење ако @gokica има во плам d2l танк тогаш кајлинот. Obs engine нормалниот е мутант на арома, nano е добар ама тешко се наоѓа,
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Знам. Се ИзнвинувамДа не се помешаат муабетите, @MikickoHC , дефинитивно јас останувам на MTL и не планирам да менувам во догледно време, со iPower-от ќе спарам еден Kayfun Prime и плус Endura-та тоа би било тоа. @gokica доби предлог за D2L од @Metuzalem и од таму тргнаа предлозите, твојот па од @Ace Lud
Таман работа, нема потреба од извинување, чисто да се разјаснат работитеЗнам. Се Изнвинувам
Koлега во право си. Ама амбрела има повеќе пг и вода од вг. Немав пробано може 1год. Од амбрела ставив во танк и не ми беше воопшто погодено. После го бањав атомизеротИсто имаат сите манџи. Пг и вг е основата, се додава никотин, арома, некои додаваат лимонтус и/или засладувачи.
Соодносот може ( и најчесто е)да биде различен.
@shitpost101 Еве што знам за течностите од Умрела. Имаат кажано дека не го оддаваат точниот сооднос, демек како деловна тајна. А како што кажа @bicikle, составот е тој, нема бегање.
Ако можеш да си дозволиш да чекаш, двојно или тројно поевтино е да си нарачаш електронска цигара од Кина. Оваа ја препорачуваме за првично откажување на аналогните, има најголем процент на успешност, но ја нема кај нас. Барај Endura или Ендура во темава и во индексот да видиш зошто.![]()
Или оваа што има 4мл танк и 2400мах батерија,во сподедба со амбрела 2мл танк и 1500мах батерија. 19$Различни се, АИО (не е на Умрела) се обидува да биде девојка за се` и ниедно не прави особено добро. Но не да е лоша, порано ја препорачувавме неа.
Ендура е специјализирана и многу повеќе потсетува на цигара, има постигнато некој баланс што повеќе души потврдија дека им одговара на почеток.
Амбрела АIO собира 2мл течнос и батерија со капацитет од 1500мах а оваа AIO собира 4мл течност и натерија 2300махбашка умбрела aio, е поскапа некој 10-13 евра.
башка умбрела aio, е поскапа некој 10-13 евра.
Еве после повеќе од една година и јас да нарачам нешто по препорака на @MikickoHC .Zeus или obs engine
илиobs engine nano сите се лесни за билдање и имаат горе подесување за возух-нема никогаш да протече. Фаворит ми е Zeus. Ова од мое искуство го кажувам. Ги имам сите и кажав кој е но.1
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден